Nem lenne jó, ha az amerikai szemét helyett Magyarországon szép hagymakupolás Ortodox templomok épülnének, az utcazenészektől a Katyusa hallatszana, erkölcs, szigor és becsület uralkodna, a közhangulat militarisztikus lenne?
Megint a militarista hülyegyerek :D
Amúgy marhajó enne, bár nem tudom Magyarországnak mi köze a hagymakupolás ortodox templomokhoz, vagy miért Katyusa szóljon az utcán, az erkölcs és szigor meg az oroszoknál sem különösebben működik, pedig ők hozzánk képest ritka primitívek.
Az is érdekes hogy a kérdező által visszasírt szovjetűnió (bár gondolom nem is élt benne) annyira tökéletes volt, mégis a saját határait nem azért kellett lezárnia, mert annyira sokan tolongtak volna a kapuknál, hanem azért hogy ne lépjenek le a saját állampolgárai...ez elég sokat elmond a rendszerről.
Nem lenne jó.
Én már éltem a Nagy Testvér árnyékában kerek 31 évig.
Hol az az amerikai szemét? Hadd jöjjön csak, nem félek tőle!
Igazad van, jó lenne!
Akkor nem lenne két álszent kormánytagunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!