Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a Rendszerváltáskor vagy után született, liberális demokráciában, amerikai populáris kultúrán felnőtt fiatalok gyűlölik a Nyugatot, és Putyint vagy éppen az iráni vallásfan vezetést istenítik?

Figyelt kérdés

2014. aug. 15. 12:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

ma 12:31

Ezt folytatva még leírnám, hogy rasszista vagyok, mivel vannak előítéleteim. Ha egy cigány banda jön velem szembe az utcán, inkább átmegyek a túloldalra, és valamilyen szinten mínuszból indulnak, ha velem szeretnének ismerkedni. De toleráns vagyok, és ez sem azt jelenti, hogy mosolyogva kell végignézem, hogy valakit megkéselnek, csupán azt, hogy adok mindenkinek egy esélyt arra, hogy bebizonyítsanak, de legalábbis nem kezdem el máglyán égetni őket.

2014. aug. 15. 12:36
 12/24 BlackSword ***** válasza:
0%

Erre nagyon egyszerű a magyarázat...

1) a lázadás... Ez minden fiatal sajátja...

2) az ismeretek hiánya... Ők nem tudják milyen jó nekik, és nem tudják milyen lenne ott élni...

3) Egyszerűen nem tudják a szabadságukat értelmezni, nem tudják megfelelően kezelni, és vágynak egy rendre, egy utasításra, hogy mit kell "önként, ha már szólnak" alapon tenni...

De ez mind olyan, mint amikor a neten szeretünk bele egy lányba, és nem ibelé szerettünk bele, hanem a képbe, amit magunkban kialakítottunk róla... Na ugyan ez a helyzet a kelettel is...

2014. aug. 15. 12:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem egyiket sem.

Amúgy meg soha nem értettem, hogy miért kéne attól az egyiket szeretnem, hogy nem szeretem a másikat...

2014. aug. 15. 13:06
 14/24 anonim ***** válasza:
16%
Akikre vonatkozik az kérdés azok nem fognak válaszolni, mert rájöttek hogy buták.
2014. aug. 15. 13:15
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

#9-es meg mindjárt megmagyarázza, hogy aki balos az az okos.

Nyugatot és keletet is utálom, nem értem, hogy lehet szeretni olyat ami ártott nekünk. Az irániakat pedig állandóan sanyargatja az USA, a "harc a terorrizmus ellen" szöveg mögé bújva. Érdekes, magyarországot mért nem támadják terroristák?

Elítélem a melegeket, pedig nincsenek semmilyen befolyással az életemre. Nyilván kisebb lenne mindenkiben a gyűlölet, ha csak a 4 fal közt lennének melegek, de mindenki tudja a szíve mélyén, hogy ez nem egy természetes dolog.

Cigányoknak meg a döntő többsége "rossz" szóval kár lemondani a dolgos, művelt cigányokról, őket tényleg szívesen befogadná a társadalom, de nem lehet kiválogatni. Összességébe több kárt okoznak, mint hasznot.

Nem lehet senkiről eldönteni milyen ember a politikai nézetei alapján. De ha ezt ésszerűtlen, buta dolgokkal indokolja meg, akkor már igen.

A Jobbik pedig megérdemel egy esélyt az ország irányítására, nem szabad összekeverni a nyilasokkal, akik a németek parancsait hajtották végre.

A Nyugatot a bankok minősítik legjobban. Álszenteskednek, hogy ők csak segíteni akarnak, közben ez alatt a lepel alatt tömik meg a zsebüket (lásd: devizahitel).

2014. aug. 15. 13:22
 16/24 BlackSword ***** válasza:
21%

"Álszenteskednek, hogy ők csak segíteni akarnak, közben ez alatt a lepel alatt tömik meg a zsebüket (lásd: devizahitel)."

Hát ez igazán szép... Mondjuk senki nem mondta, h kötelező felvenni a devizahitelt, senkinek nem álltak fegyvert szegezve a tarkójához, hogy "deigenisfelveszedmertitthelybelelövünk" Naugye... Ráadásul aki csak egy hangyányit okosabb, mint egy ötödikes, az már akkor is tudta, hogy ez egy nagyobb kockázatú hitel, és nem csak nagyot lehet nyerni rajta, hanem nagyot lehet bukni is... Mint kiderült, tényleg...

De miért a bankokat pécézted ki magadnak??? Azért, mert a pénzügyi szolgáltatásokért fizetni kell??? Szerintem teljesen egyértelmű, hogy az igénybe vett szolgáltatásért fizetni kell... Miért nem tiltakozol egyből az árrés ellen, meg a gonosz megáltalkodott pék ellen, aki 10ft-ból kihoz egy kiflit, de 15-ért adja??? De tudok jobbat: miért nem tiltakozol a parkolási díj ellen??? Pedig az aztán színtiszta lehúzás...

2014. aug. 15. 13:39
 17/24 anonim ***** válasza:
34%

Igazából ez ritka normális kérdés. Nem demagóg és nem 3. vh-us :)

Ennek több oka is van.

A korábbi generációk a tudatlanságukat adják tovább. A médiában alig van értelmes dolog, otthon meg mást se hallottunk (én sem), hogy zsidó, b***, stb.

Az országnak komoly gondjai vannak, amikre látszatmegoldást kínál a jobbik. Mindent jól ráfognak, az EU-ra, zsidókra, háttérhatalomra :D (vona néha már molná f. árpádi magasságokban jár), liberalizmusra, cigányokra, melegekre, gender oktatásra? amiről totálisan fogalmuk sincs persze megint.

Rossz gazdasági helyzetben mindig erősödik a szélsőjobb.

A legtöbb fiatal elég kilátástalan helyzetben van, megoldást senki nem kínál. Egyedül a szélsőjobb ami hangos, igazából csak ennyi. Ez a szenny jut el hozzájuk.

Ilyen környezetben ahol a történelem hamisítás gőzerővel folyik, nem is lehet mást várni. Szomorú időszak elé néz az ország.

Azt én sem értem, hogy nem veszik észre, hogy ez baromság, hogy nem szabadságot kínálnak nekik.

2014. aug. 15. 13:45
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Kedves, 17. amit te "szabadságnak" nevezel, az ilyen dolgokat eredményez:

[link]

[link]

[link]

Hát, ilyen "szabadságot" köszönöm, de nem szeretnék.

Aki ezt erőlteti, annak meg kívánom, hogy vele vagy egy családtagjával is történjen hasonló.

Akkor majd megismerné valójában, hogy mit is támogat.

2014. aug. 15. 13:57
 19/24 anonim ***** válasza:
5%

Erről beszéltem, azt hiszik, hogy csak diktatúrában lehet normálisan élni. Nem látják át a helyzetet, csak azt amit a szélsőjobbos propaganda mutat nekik.

Szerintem már reménytelenül átmosták az emberek agyát Mo-on, innen már nincs visszaút.

2014. aug. 15. 14:01
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Ógy,h talán tovább látnak mint ahogy egyesek meg nem.
2014. aug. 15. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!