Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek! Mit csináltok, ha a...

Emberek! Mit csináltok, ha a Jobbik kerül kormányra?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem,akik nem szimpatizálnak vele,nagyon nem. Mi lenne a lépésetek ? én,mint homoszexuális,rögtön elmennék innen,nem élnék szívesen egy olyan politikai időszak alatt sem,ahol a melegeket legszívesebben leköpnék.

Tudom,hogy a jobboldal nem támogatja a melegeket,de amit a Jobbik,és tábora művel e téren,az szerintem eléggé felháborító.

2014. aug. 12. 17:40
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

"ha meleg lennék azt nem tolerálnák az emberek."

De miért várnád el, ha te sem tolerálod őket?

2014. aug. 13. 16:20
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Utánaolvastam annak, hogy a jobbik lesittelné a homokosokat. Azért szépen csúsztatnak akik ezt a rémhírt terjesztik, mert azokat büntetnék, aki népszerűsíti azt. Tehát ha nem reklámozzák, hogy homokosnak lenni milyen jó, akkor nem lesz semmi bajuk. Ez aztán borzasztó nagy kirekesztés. Mondhatnának azt is, hogy 4 fal közt mindenki azt tesz amit akar. Rajtam is megbotránkoznak ha nyilvánosan smárolok, vagy leállok pettingelni egy nővel. Mégsem érzem azt, hogy emiatt nem vagyok teljes értékű, mert pl. nem kefélhetek egy tömött villamoson, vagy tiszteletben tartom, hogy az emberek húzzák a szájukat ha nyilvánosan nyáladzom valakivel. Egyébként sem vesznek figyelembe a homoszexuálisok soha semmit. Erre jó példa, hogyha a többségi társadalmat zavarja ez a dolog, akkor is rájuk erőltetik, hogy "márpedig azt nézitek az utcán ami nekünk tetszik és nem ami nektek". Nektek kéne megérteni, hogy ezzel rengeteg ember jó érzésébe, méltóságába és értékrendjébe köptök bele. Mikor olvashatom azt, hogy ti lesztek tekintettel a többségi társadalomra?
2014. aug. 13. 19:51
 53/60 David82 ***** válasza:
100%
Mit csinálnék? Dolgozom tovább. :) Politikailag független vagyok.
2014. aug. 13. 20:04
 54/60 Meeszaaros ***** válasza:
100%
Drukkolok, hogy megbirkózzanak a feladattal. Egyébként szerintem túl nagy falat lenne nekik a kormányzás.
2014. aug. 13. 20:06
 55/60 A kérdező kommentje:

# 52

na azokat én sem bírom,akik rá akarják erőltetni az emberekre,hogy ők bizony melegek. Énis meleg vagyok,de nem reklámozom. Ugyanakkor azt sem nézem jó szemmel,amikor a buszon,vagy villamoson heteró párok nyáladzanak! Tehát azt is lehet reklámozásnak nevezni ugyanúgy.

2014. aug. 13. 20:36
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
A heteroszexualitást nem kel reklámozni, mert az a normális. Azt sem kell reklámozni, hogy vegyél levegőt.
2014. aug. 13. 22:44
 57/60 A kérdező kommentje:
Talán ha követted volna az eseményeket,rájöhettél volna,be is linkeltem. Azt hiszem a 2.oldalon van,csakhogy ne kelljen annyit keresned! ;)
2014. aug. 13. 23:54
 58/60 A kérdező kommentje:
ez az 57-esnek ment
2014. aug. 13. 23:55
 59/60 A kérdező kommentje:
Nem csak a HVG hozta le,ha ennyire bele akarsz kötni még ebbe is,hogy honnét linkeltem! Majdhogynem minden hírportál lehozta,és még a parlamentben is téma volt,hogy ez abszurd,amit a jobbik akar. Mindegyik párt elítélte. Mondom,nem hiszem el,hogy ennyire lusta vagy,keress rá a google-n,3 szót nem hinném,hogy nehéz beírni a keresőbe!!
2014. aug. 14. 10:12
 60/60 anonim ***** válasza:
Én örülnék, mert nem lenne annyi bűnözés és cigány
2014. aug. 14. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!