Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek! Mit csináltok, ha a...

Emberek! Mit csináltok, ha a Jobbik kerül kormányra?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem,akik nem szimpatizálnak vele,nagyon nem. Mi lenne a lépésetek ? én,mint homoszexuális,rögtön elmennék innen,nem élnék szívesen egy olyan politikai időszak alatt sem,ahol a melegeket legszívesebben leköpnék.

Tudom,hogy a jobboldal nem támogatja a melegeket,de amit a Jobbik,és tábora művel e téren,az szerintem eléggé felháborító.

2014. aug. 12. 17:40
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

"Nyald ki a francia szélsőjobb seggét te mocskos neonáci.

Ott aztán lobogtathatod a horogkeresztet te meleg."

köszönjük ezt a felettébb magas inteligenciára utaló véleményedet! :-)

2014. aug. 13. 10:40
 42/60 anonim ***** válasza:
69%

A francia szélsőjobb, kérdező?

Amikor engedélyezték a melegházasságot FRO-ban, akkor tüntetést rendeztek ellene.

Sőt, ha hatalomra kerülnének, akkor megszüntetnék a melegházasságot.

Itt te vagy az aki nem ismeri a Front Nationalt.

2 éve volt egy arculatváltásuk, az arculatváltás előtt nagyon is hasonlítottak a Jobbikra.

Erősen kritizálták a zsidókat is.

2014. aug. 13. 10:42
 43/60 A kérdező kommentje:
39-es! végre valaki,aki normálisan le tudja írni a véleményét ezzel kapcsolatban. Legalább te tudsz érvelni,és nem a fröcsögő,mocskolódó hozzászólásokat erősíted. Respect!
2014. aug. 13. 10:43
 44/60 anonim ***** válasza:
42%

köszönjük ezt a felettébb magas inteligenciára utaló véleményedet! :-)

Te dumálsz nekem amikor a férfiakat szereted. Csak a szüleidet sajnálom hogy miattad kel szégyenkezniük.

2014. aug. 13. 10:45
 45/60 A kérdező kommentje:

43-as!

A Front National jelenlegi vezetője Marine Le Pen,a Front National alapítójának a lánya. Marine sokat javított a párt beállítottságán,kigyomlálta a pártból a régi eszméket valló embereket,és olyan alternatívákkal állt elő,amikre valós megoldásokat tud találni. Amire pedig te célzol,azt a tüntetést a melegházasság ellen a francia jobboldali pártok szervezték,a Front National-mint szélsőjobboldali párt,nem vett részt rajta. Egyébként Marine a homofóbia ellen rengetegszer felszólalt,tagja egy ilyen nagy nemzetközi csoportnak is.

2014. aug. 13. 10:47
 46/60 A kérdező kommentje:

45!

Igen,büszkék rám a szüleim,mert szerencsére megáldotta ésszel őket a sors,és fel tudják fogni,hogy attól,hogy valaki meleg,még ugyanolyan ember,mint akármelyik másik.

A te szüleidet viszont sajnálom,hogy nem tanítottak meg arra,hogy ne mocskolódó hozzászólásokkal tömjed tele az internetes oldalakat! :(

2014. aug. 13. 10:50
 47/60 anonim ***** válasza:
22%

45!

Igen,büszkék rám a szüleim,mert szerencsére megáldotta ésszel őket a sors,és fel tudják fogni,hogy attól,hogy valaki meleg,még ugyanolyan ember,mint akármelyik másik.

A te szüleidet viszont sajnálom,hogy nem tanítottak meg arra,hogy ne mocskolódó hozzászólásokkal tömjed tele az internetes oldalakat! :(

Jó neked hogy olyan toleráns helyen élsz. Engem már rég kiutáltak volna az emberek.

2014. aug. 13. 10:53
 48/60 anonim ***** válasza:
28%

"Jó neked hogy olyan toleráns helyen élsz. Engem már rég kiutáltak volna az emberek."

Hát ne csodálkozz, hogy nem tolerálják azt aki másokat sem fogad el.

2014. aug. 13. 10:56
 49/60 anonim ***** válasza:
55%
Örülnék, hogy végre valaki rendet tenne végre ebben az országban, és csak reménykednék benne, nehogy ők is korrumptálódjanak, mint a többi párt.
2014. aug. 13. 11:14
 50/60 anonim ***** válasza:
60%
Ha a Jobbik kerülne kormányra akkor kiváncsian nézném a híradtót mert hatalmas változásokon menne keresztül az ország, az hogy ezek jó bagy rossz változások lennének azt idővel úgyis megtudnám, mivel nincs még szavazati jogom nem nagyon gondolkodok azon hogy mi lenne jó mivel abba úgysincs beleszólásom, de BÁRKI lehet kormányon, én akkor isarra fogok törekedni hogy érvényesüljek, mert NEM a politika teszi tönkre az országokat szerintem, ha idehoznák amerika, vagy franciaorazág vagy akármelyik másik ország politikusait az életszínvonalat akkor se lehetne feljavítani, amit én elvárnék egy párttól: jobb közbiztonság, nagyobb támogatás a válalkozóknak, jobb tanügy, és ezek után a többi kialakul magától csak idő kérdése.
2014. aug. 13. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!