Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek! Mit csináltok, ha a...

Emberek! Mit csináltok, ha a Jobbik kerül kormányra?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem,akik nem szimpatizálnak vele,nagyon nem. Mi lenne a lépésetek ? én,mint homoszexuális,rögtön elmennék innen,nem élnék szívesen egy olyan politikai időszak alatt sem,ahol a melegeket legszívesebben leköpnék.

Tudom,hogy a jobboldal nem támogatja a melegeket,de amit a Jobbik,és tábora művel e téren,az szerintem eléggé felháborító.

2014. aug. 12. 17:40
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
62%

Nem köpnék le a melegeket.

Abban viszont egyet kell, hogy értsek velük, hogy nem kellene reklámozni, az i-re Chonicita Wurst tette fel a pontot.

Szerintem ez a dekadens viselkedés egyáltalán nem normális.

2014. aug. 12. 19:28
 22/60 anonim ***** válasza:
53%
Emberellenes bűntett, az emberiség hol tartana, ha mindenki homoszexuális volna? SEHOL, MERT NEM SZÜLETNÉNEK EMBEREK. Mi ez, ha nem emberiség ellenes hányingerkeltő magatartás? Lehet lepontozni meg stb, de az én értékrendem ezt látja és abba nem fér bele a homoszexualitás.
2014. aug. 12. 19:31
 23/60 anonim ***** válasza:
31%

Az eskütétel napján felrobbantanám a parlamentet, vagy csak simán kinyírnám a bent lévőket, majd elhúznék ebből a hülye országból, ami képes volt hatalomra segíteni egy jobbikot.

Aztán tőlem jöhet a polgárháború.

2014. aug. 12. 21:39
 24/60 anonim ***** válasza:
61%
Pezsgőt nyitnék.
2014. aug. 12. 21:47
 25/60 anonim ***** válasza:
47%
Valószínüleg még több ember menekülne külföldre.
2014. aug. 12. 22:36
 26/60 anonim ***** válasza:
29%
Legalább már mennétek, tisztulna az ország.
2014. aug. 12. 22:42
 27/60 anonim ***** válasza:
33%

Addig menekülnék, amíg még EU tagok vagyunk. Utána bszhatom az életemet. A Jobbik nem fog nekem kenyeret rakni az asztalra, sem jobb fizetést, viszont az egyetlen "menekülési útvonalam" elvágná. A jelenlegi munkahelyem nem magyar kézben van, ha megyünk az EU-ból, megy a fizum is.

Nem vagyok se zsidó, se cigány, se meleg, csupán "büdöslibsi", aki nem szeretne középkori eszmék alatt élni, sem orosz, vagy palesztín dákót nyalogatni.

Az utolsó válaszolónak sok boldogságot kívánok a "Tiszta Magyarországhoz". A németek is élvezték a "tisztaságot", a színtiszta "patriotizmust". Kíváncsi vagyok, mikor érkeznek meg Gyakorira a "Kiválasztott nép vagyunk!" birkák.

2014. aug. 12. 22:51
 28/60 anonim ***** válasza:
40%

"Az utolsó válaszolónak sok boldogságot kívánok a "Tiszta Magyarországhoz". A németek is élvezték a "tisztaságot", a színtiszta "patriotizmust". Kíváncsi vagyok, mikor érkeznek meg Gyakorira a "Kiválasztott nép vagyunk!" birkák."

De a lényeg, hogy ti rohadt "okosak" vagytok, mindenki más hülye!

Mert ugye idáig olyan jól haladt az ország? Vegyük figyelembe az elmúlt 20 évet? (Egyébként nem érdekel a jobbik, de egyszerűen nevetségesek vagytok.)

2014. aug. 12. 23:13
 29/60 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként definiáljátok már mi a búbánat az a "középkori eszme"!

Amikor felháborodnak az emberek a bűnözőtutujgatáson pl.?

Inkább akkor lenne érdemesebb fontolóra venni a "menekülést" (mint ti ahogy a patkányok menekülnek a süllyedő hajóról) ha így mennek tovább a dolgok. 2 évtizedes szoclib-fidesz váltókormányzás után....

2014. aug. 12. 23:24
 30/60 anonim ***** válasza:
67%

Emberellenes bűntett, az emberiség hol tartana, ha mindenki homoszexuális volna? SEHOL, MERT NEM SZÜLETNÉNEK EMBEREK.

Akkor minden meddő embert fel kéne akasztani?

Szerintem meg az volt emberellenes bűntett, hogy a szüleid szaporodtak, te ne kövesd a példájukat.

2014. aug. 13. 03:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!