Emberek! Mit csináltok, ha a Jobbik kerül kormányra?
Azokat kérdezem,akik nem szimpatizálnak vele,nagyon nem. Mi lenne a lépésetek ? én,mint homoszexuális,rögtön elmennék innen,nem élnék szívesen egy olyan politikai időszak alatt sem,ahol a melegeket legszívesebben leköpnék.
Tudom,hogy a jobboldal nem támogatja a melegeket,de amit a Jobbik,és tábora művel e téren,az szerintem eléggé felháborító.
Minden középkori eszme nekik amiben:
-Nem házasodhat két férfi
-Nincsen a színes bőrűeknek mindenféle előjoga, kivételezések
-Nem szeretik a pedofilokat
Satöbbi....
Szóval sokak szerint azért emberellenes a homoszexualitás,mert nem tudnak szaporodni. Na ezt nevezzük mi liberálisok középkori gondolkodásnak,hogy valaki így fogja fel. Azon a "csúnya" nyugaton az emberek sokkal jobban élnek,egy külföldi munkavállaló is jól keres viszonylag,és boldogabban éli az életét,mint itt.Közben meg itt még maradi,debil,elmebeteg állatok futkoznak,akik a kiútból nem látnak mást,mint egy olyan jobbik programot,ami megvalósíthatatlan,és amely pártot az emberek nyugaton már rég elzavartak volna,és nemhogy 20%-ot nem értek volna el,de még a parlamentbe se kerültek volna be. De ez vonatkozik a fidesz-re,és az mszp-re is. Nem csak a jobbikot ekézem. Az egyedüli,hiteles párt a parlamentben az LMP,amelyik tisztességesen kivágta maguk közül azokat a tagokat,akik a feleségüket verték,vagy aki botrányba keveredett. Melyik másik párt tette meg ugyanezt? Az imádott jobbikotok sem,de támogassátok csak,ha már ez maradt az utolsó reményetek! :D
Majd amikor hatalomra kerülnek,és kopogtatnak az ajtótokon,hogy te nem tapsoltál eléggé a jobbik rendezvényén,és ezért elzárnak 1-2 napra,na majd akkor visszasírjátok még azt a "csúnya-csúnya" EU-t.
További szép napot! :D
Jó sok idiótaságot olvastam már az első oldalon is, ezekre nem is kívánnék reagálni, mert ezek a szerencsétleneknek már mindegy, ez már végső stádium.
Kérdező: mit értesz az azallt, hogy amit a b*zikkal művel a Jobbik, az efelháborító? Mégis, szerinted mit művel velük? Mert szerintem úgy szarja le őket, ahogy azt kell!
Franciaország az EP választást meg is nyerte a Jobbikhoz hasonló párt, pedig az nyugaton van:D
A kérdező azt hiszi, hogy nyugaton minden szép és jó, mindennap szivárvány van az égen, süt a nap, a víz is rózsaszín..stb
Kb még egy napot sem volt arrafelé.
Milyen a középkori eszme? Kirekesztő, önkényes, sarkított, alaptalan, hatalomközpontú.
A Jobbikotok csak azért képes ekkora "sikereket" elérni Magyarországon, mert a szavazótáboruk gondolkodásra képes része nem lát más alternatívát, a sík hülye része agyát pedig átmosta a jobbos propoganda. Sajnos a "sík hülye rész" jóval nagyobb, így erre épít a Jobbik. Nekik elég a gyűlöletkeltés, a nemzeti öntudat, büszkeség értelmetlen simogatása, egy kis EU ellenes propogandával, és a kollektív bűnösség ideájának támogatásával fűszerezve.
Így termel a jobboldal olyan gyökereket, mint a #22-es válaszoló.
"Emberellenes bűntett, az emberiség hol tartana, ha mindenki homoszexuális volna?"
Ki beszélt arról, hogy az emberiség nagy része, vagy egésze homoszexuális? A homoszexualitás az emberiség "mellékterméke", ha úgy tetszik egy kisebbség, ami nincs hatással a népesség növekedésére, hiszen elenyésző a számuk. A szexuális orientációt amúgysem lehet belenevelni, rákényszeríteni valakire. Ha nem akarsz teherbekrni egy nőt, vagy gyereket szülni egy férfinak, akkor nem fogsz. pont. Vagy szerinted egy ideális társadalomban a kormány kényszeríti a lakosságot a szaporodásra?
Az árvaházak létezése, az adoptálás lehetősége pedig gondolom teljesen új neked. Egy homoszexuális pár képes lehet gyereket vállalni, csak a megfelelő körülményeket kell megteremteni. Ezt kezdhetnénk azzal, hogy nem fújjol a magyar nép, ha két férfi, vagy két nő adoptál egy egyébként valószínűleg lefelé ívelő jövőre "szánt" árva gyereket.
Épp az ilyen, a #22-eshez hasonló idióták miatt hagynám el az országot. Végig se gondolja az alternatívákat, de már csukatná le a melegeket.
# 36
Te sem tájékozódsz a nyugati szélsőjobboldali pártokról...:D
A francia szélsőjobboldalnak,és az angol szélsőjobboldalnak semmi bajuk nincs a melegekkel,ugyanolyanok lennének a jogaik,mint most,ők a bevándorláspolitikán változtatnának hatalmasat,valamint a nemzetek függetlenségi jogköreit tágítanák. Az angol szélsőjobboldal szintén ugyanígy gondolkodik. Jah,és éltem egy évet külföldön,azon belül pedig Németországban,de ennyi idiótával ÖSSZESEN nem találkoztam ott,mint ezen az oldalon.. Azok nem jártak életükben külföldön,akik a nyugati szélsőjobboldali pártokat a magyar szélsőjobboldalhoz hasonlítják.... :D a nyugati szélsőjobboldali pártok szóba sme állnak a Jobbikkal.. :D nesze nektek -.-"
A homoszexualitást akkor sem szabad normális dologként bemutatni, főleg nem reklámozni.
Az egyik érv az szokott lenni, hogy az állatvilágban is előfordult.Ez így van, de az állatvilágban a szülővel, testvérrel való párosodás is elfogadott és ezek ugyanannyira nem normális dolgok, mint a homoszexualitás.
A másik érvként a római kort szokták felhozni.
Igen ám az ókori Rómában és Görögországban elfogadott volt a homoszexualitás, ahogy a rabszolgatartás , a pedofília és a Taigetoszról ledobás is.
Egyik sem volt normális dolog, kevesen vannak, akik visszakívánják azt a kort.
A homoszexualitást leginkább egy veleszületett rendellenességnek mondanám, hasonló, mint amikor valaki 10 helyett 7 ujjal születik vagy vakon születik.
Szóval, ne próbáljuk normális, egészséges dolognak beállítani.
Viszont én a másik táborral sem értek egyet, akik bántani akarják őket, meg máglyán elégetni.
Nem helyesek ezek a gondolatok sem.
Hiszen a vak , tolószékes embereket sem bántjuk.
Te sem tájékozódsz a nyugati szélsőjobboldali pártokról...:D
A francia szélsőjobboldalnak,és az angol szélsőjobboldalnak semmi bajuk nincs a melegekkel,ugyanolyanok lennének a jogaik,mint most,ők a bevándorláspolitikán változtatnának hatalmasat,valamint a nemzetek függetlenségi jogköreit tágítanák. Az angol szélsőjobboldal szintén ugyanígy gondolkodik. Jah,és éltem egy évet külföldön,azon belül pedig Németországban,de ennyi idiótával ÖSSZESEN nem találkoztam ott,mint ezen az oldalon.. Azok nem jártak életükben külföldön,akik a nyugati szélsőjobboldali pártokat a magyar szélsőjobboldalhoz hasonlítják.... :D a nyugati szélsőjobboldali pártok szóba sme állnak a Jobbikkal.. :D nesze nektek -.-"
Nyald ki a francia szélsőjobb seggét te mocskos neonáci.
Ott aztán lobogtathatod a horogkeresztet te meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!