Elszámoltatás! Valódi és tényleges, lesz valaha? Akár a Jobbik alatt?
Figyelt kérdés
Rendszerváltás óta ellopott 10-100 milliárdok (vagy csak 10 milliók) miatt!2014. aug. 1. 21:05
2/14 anonim válasza:
Az az érzésem, erős érzelmi vetülettel, és nulla tapasztalattal írtad nagybetűvel a jobbik nevét.
3/14 A kérdező kommentje:
hát ez jó vicc, túl gyors voltál komám!
2014. aug. 1. 21:07
4/14 A kérdező kommentje:
Netán nem egy párt neve?
Én a Jobbikra emelem a jobbik karom?
2014. aug. 1. 21:10
5/14 A kérdező kommentje:
Egyszer volt, hogy egy közismert internetes használtautó hirdetési weboldalon elkezdtem feladni régi kocsimat jelképes összegért, és mielőtt aktivizáltam volna, csengett a telefonom!
(...)
Azt mondták jönnek ennyiért megveszik, csak ne folytassam és ne aktiváljam a hirdetést!!!!
Hát így is lett!
Mindenki örült....
2014. aug. 1. 21:18
6/14 anonim válasza:
és ennek most mihez is volt köze?
7/14 anonim válasza:
Azok is el lesznek számoltatva, akik most jobbikosok és régen más pártban ültek?
8/14 anonim válasza:
ez az elszámoltatás egy nagy humbug. ez a vicc. építkezni kéne,de senki nem kezd hozzá. ez a baj, szerintem. jó dolog,h elszámoltatás,ha működne. de ez itt sose fog.túl sok a korrumpálható egyén.. már az ügynök listákat sem oldották fel.. itt ez se érdekel senkit. lásd,mennyi szavazata volt a fidesznek,és még a bal oldalnak is volt... pedig köztudott,h a fideszben rengeteg a "volt" komcsi.
9/14 anonim válasza:
Nem hiszem.
Volt már "elszámoltatás" az elmúlt években?
10/14 anonim válasza:
A Jobbik alatt biztos. Azok adnak a szájukra ezeknek a büdös komcsiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!