Baloldalra szavaznátok valaha?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szavaznék sose, mert kommunista,zsidó, külföldi érdekeket képviselő bandák,de kíváncsi vagyok a többi ember véleményére.2013. ápr. 10. 21:31
1/25 anonim válasza:
Ha lecserélnék a baloldali brigádban az összes politikust és valahogy emberibben kezelnék a baloldali eszméket, amik egyébként nem olyan rosszak, akkor talán. De ha belegondolsz, itthon nincs már se jobb, se baloldal, mert mindenből egy összemosott sz@r lett, annyit hazudtak már.
3/25 anonim válasza:
Hogyha személyi változások lennének akkor igen.
Viszont ilyen szerencsétlen Mesterházyra meg csődtömeg Bajnaira , Gyurcsányra nem szavazok.
Nem kell újra egy Tel-Avivból távvezérelt párt.
4/25 anonim válasza:
Eddig mindig rájuk szavaztam, most sem tervezek változtatni ezen. Ha lenne életképes alternatíva a jobboldalon akkor persze minden további nélkül, csak most lehet választani a hazug tolvaj és a tolvaj hazug között. Akkor már inkább az MSZP. :)
5/25 MolotovPunk válasza:
Igen.
Egyébként szerintem Magyarországon nincs igazi bal meg jobb oldal.
6/25 anonim válasza:
Én teszek rá, hogy egy párt milyen oldalon van. Azt nézem, hogy mit vagy mit nem tett le az asztalra, hogy áll a dolgokhoz. Egyébként is ennek az egész bal meg jobb oldalnak semmi értelme, nézzük már meg, hgoy a világon eddig mennyi bal vagy jobb oldali párt volt és nem találunk két egyformát.
7/25 anonim válasza:
Bajnaira igen, de ő nem egyértelműen baloldali. Mesterházira vagy Gyurcsányra nem.
8/25 anonim válasza:
Miért ne? Nem a bal oldallal és a jobb oldallal van gond, hanem az emberekkel akik nálunk ezeket képviselik. Mesterházyt nem bírom, de Bajnaival és Gyurcsánnyal nincs gondom... megjegyzem, hogy Orbán az ő példájukból tanulta meg, hogy ha el akarja érni, amit akar, akkor célszerű a háttérbrigádot lepénzelni a támogatásért, akik pénzért és hatalomért bármire rábólintanak... Abban pedig 100%-ig biztos vagyok, hogy a Fidesz sem a hazai érdekeket képviseli, elvégre nem véletlenül adunk ki baltás gyilkosokat... és nem véletlenül veszünk fel 3x-os kamatért külső piacokról hitelt...
10/25 anonim válasza:
Mert a fidesz, jobbik aztán sokkal jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!