Jobbikosok! Szavaznátok a Fideszre, ha csak rajtatok múlna, hogy ne jöjjön vissza a ballib-szoci alakulat?
Nem.
Hiszen szinte teljesen mindegy hogy Fidesz vagy maszop.
"a Fidesz legalább valamennyire keresztény és nemzeti."
Cseszhetem én keresztény nemzetiséget, ha közben a keresztény nemzetiség zászlaja alatt mészárolnak le vagy kényszerítenek rabszolgasorba. (közmunkasorba)
"A Fidesz legalább valamennyire keresztény és nemzeti."
Mennyire? Annyira, hogy Orbánék anno "térdre csuhások imára" kiabálással csúfolódtak a KDNP-n?
Én meg korábban Fideszes voltam, de a csillaguk leágazóban.
Belülről a legkönnyebb bontani, ezt tudjuk.
A kérdésre: Ha ez alatt azt érted, hogy ne kerüljenek be a szocik a parlamentbe, akkor igen. (De amúgy ott a Jobbik, miért szavaznék a Fideszre, nem értem, na mindegy.) Amúgy nem szavaznék egyikre sem, egy 19, másik egy híján húsz.
"a szocikat csak a cigányság érdekli meg a külföldöt szolgálni, a Fidesz legalább valamennyire keresztény és nemzeti."
Ez nem egészen így van! Fidexék is nagyon keresik a kegyüket, nem igazán különben a szoclibektől. Egyébként én sem szeretném ha a szoclibek újra visszakerülnének, de a jelenlegi kormányt is jó lenne leváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!