Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek! Mit csináltok, ha a...

Emberek! Mit csináltok, ha a Jobbik kerül kormányra?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem,akik nem szimpatizálnak vele,nagyon nem. Mi lenne a lépésetek ? én,mint homoszexuális,rögtön elmennék innen,nem élnék szívesen egy olyan politikai időszak alatt sem,ahol a melegeket legszívesebben leköpnék.

Tudom,hogy a jobboldal nem támogatja a melegeket,de amit a Jobbik,és tábora művel e téren,az szerintem eléggé felháborító.

2014. aug. 12. 17:40
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
74%
Na ezért tartunk itt. Csupa megfutamodó ember. Az ilyenektől minek félni.
2014. aug. 12. 18:27
 12/60 anonim ***** válasza:
90%

Előző:

Idáig több százezer / millió kivándorolt magyar pedig olyan országban nem akart élni, ahol az embereknek a Fideszre és MSzP-re van igénye...

2014. aug. 12. 18:28
 13/60 anonim ***** válasza:
74%
Saját vállalkozást indítanék és felvennék öt alkalmazottat.
2014. aug. 12. 18:51
 14/60 anonim ***** válasza:
76%

"Fognék egy nagy tál pattogatott kukoricát, és külföldről nézném ahogy tönkreteszik az országot. Azért külföldről, mert az EU-s kilépés után aligha tudnék egyszerűen kimenni."

Ugyan miért nem te marha? Az Eu tagságnak mi köze a kimenéshez?

2014. aug. 12. 18:53
 15/60 anonim ***** válasza:
76%

"Nem a Jobbik miatt, hanem pusztán azért, mert egy olyan országban, ahol az embereknek egy ilyen pártra van igénye, nem élnék szívesen."

Akkor hová költöznél, a Holdra? Ugyanis minden országban ilyen pártra van igényük az embereknek.

2014. aug. 12. 18:55
 16/60 anonim ***** válasza:
89%

Megsimogatnám az unokáms fejecskéjét és tovább horgásznék...

20F

2014. aug. 12. 18:58
 17/60 A kérdező kommentje:

"Akkor hová költöznél, a Holdra? Ugyanis minden országban ilyen pártra van igényük az embereknek"

A Jobbikot még a szintén szélsőjobboldali Francia Nemzeti Front se veszi komolyan.Sőt,az angol szélsőjobboldal sem kér a Jobbikból. Vannak kérdések,amikben egyetértenek,de a Jobbik zsidóellenessége,melegellenessége a nyugati szélsőjobboldali pártoknál már rég kiverte abiztosítékot,több éve szóba se állnak a Jobbikkal. Amúgy én,mint meleg,simán tudnék egy olyan szélsőjobboldali pártot támogatni itthon,mint a Francia Nemzeti Front. Nem azon agyalnak,hogy ki milyen szexuális beállítottságú,hanem inkább Európa jövőjével foglalkoznak,és a bevándorláspolitikán változtatnának legfőképp.

2014. aug. 12. 19:01
 18/60 anonim ***** válasza:
52%
Én a melegeket csupán lecsuknám emberellenes bűntettért.
2014. aug. 12. 19:07
 19/60 A kérdező kommentje:

"Én a melegeket csupán lecsuknám emberellenes bűntettért."

Mit nevezel emberellenes büntettnek?

2014. aug. 12. 19:09
 20/60 anonim ***** válasza:
52%

Mit nevezel emberellenes büntettnek?

Egy betegség vagy az emberek szemében semmi több.

Na most már eltakarodhatsz az országból.

2014. aug. 12. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!