Jobbikosok, nemzetiek, stb a véleményetekre lennék kiváncsi, válaszoltok?
1: Miért gondoljátok, hogy a Magyar Gárda megoldás? Szerintetek az, hogy lelkes amatőr civilek masíroznak, és úgy tesznek, mint ha joguk lenne rendfenntartani, az rendben van?
2: Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem keresztény, miért akartok kötelező hittant?
3:Mi lenne a programotok, hogyan helyeznétek el a multik kizavarása miatt munkanélkülivé vált embereket?
4: Miért gondoljátok, hogy csak azért, mert valami magyar, jobb, mint a nem magyar?
Nem szándékom provokálni, kérem, csak az érintettek feleljenek :)
Őszintén? Kellene egy új párt. Hogy milyet támogatnék?
- megkérdőjelezhetetlenül kapitalista, de egy értelmes szociális ellátórendszert támogat, és hangsúlyt helyez a munkanélküliek piaci igénynek megfelelő képzésére, ugyanakkor, elfogadja, hogy nincs teljes foglalkoztatottság, és a munkára képteleneknek nem szánalmas alamizsnát ad.
Akkor mit ad szánalmas alamizsna helyett? Egyébként nem olyan rossz elgondolás ez, csak ehhez az emberek részéről is partnert kell találni. Hogy elmenjenek képzésre, és dolgozni akarjanak. De igen, ezzel aki akar dolgozni, az el tudna helyezkedni, csak a naplopók maradnának a segélyrendszerben.
- Multikultúrális, nem szól bele az állampolgárok dolgaiba, amég azok direkt módon nem sértik mások jogait. Nem vagyok homoszexuális, de támogatom a melegházasságot pl, hogy örökölhessenek, és gyereket fogadhassanak örökbe.
Erre népszavazás lenne a megfelelő számomra. Ugyanis a házasság meggyalázása ez rengeteg ember szemében.
- Elfogadja a magántőke szerepét, de értelmesen szabályozza azt, így fellendítve az egészségügyet, például.
Most akkor nem szól bele az emberek dolgaiba vagy szabályozza azt?
- Az oktatásban visszaadja a szakmunkások becsületét, nehezebbé teszi az egyetemekre való bejutást, és eléri, hogy egy jó érettségi megfeleljen egy mai középiskolának, valamint használható nyelvtudást ad.
Használható nyelvtudást most is megkapod, ha akarod(és azért valamennyi konyítasz is hozzá) középiskolában. Egyetemi ponthatárokat egyértelműen emelni kell, semmi értelme, hogy egy évig legyenek egyetemisták, aztán kihulljanak. egy (fél)évet kifizetni elég drága.. Szerintem aki ma akar(és van némi tehetsége is), az tud tanulni.
61 és 80
Remélem, nincs harag, hogy egy hozzászólásban válaszolok
61
Nos, elnézve, kik akarnak jelentkezni, roppant veszélyesnek tartom az ilyesmit. A rendőrségnél tudsz panaszt tenni, ha valami gond van, egy 300 fős borsodi zsákfaluban kihez mész, hogy segítsen, főleg ha előítéletes a környezeted, és azt mondja, hogy biztos megérdemelted?
Ez a helyi érdekű szöveged...Ne is haragudj, de mintha feltaláltátok volna újra a kommunizmust a Jobbikban. Egy ilyen közösség honnan szerez pl tornacipőt, azt ki termeli meg helyi érdekűen?
61 és 80
A kutatás-fejlesztés
Nem, nem akarom odaajándékozni. Eladni akarom, súlyos dollár, font, és euromilliárdokért, mert így azt mondom, lenne fedezete annak, hogy a mezőgazdaságot is lehessen támogatni. Hiszem, hogy ez lenne a legjobb az országnak, nem azért, mert olyan sok nobel-díjjasunk volt, hanem mert kis országként csak egyedi termékeket előállító iparágban van esélyünk piacra kilépni. Ki venné meg a magyar pólót hatszázért, ha a kínai 100, ugyanakkor, ha van egy gyógyszerünk, amit a magyar állam fejlesztett ki, hatalmas nyereségünk lehet. Persze, ehhez az is kell, hogy becsüljék meg az agyakat, és legyen elitképzés. Azt is támogatnám, hogy tegyünk lépéseket a külföldi filmipar felé, mint a csehek.
71
Alamizsna helyett rendes segély kellene, amiből meg lehet tisztességesen, és emberin - nem királyként! - élni. Ha csökkentjük a segélyesek számát 40 százalékkal, és a segélykasszát hússzal, akkor többet is tudunk elosztani, és marad is átcsoportosítható vagyon.
Figyelj kérlek a szövegre: magántőkét írtam, ami alatt cégeket értek. Úgy vélem, az egyének magán ( nem gazdasági, illetve, nem cégszerű gazdasági) életébe az állam minimálisat szóljon bele, a cégek háta mögött viszont diszkréten legyen ott.
A melegházasságos téma: Akkor ne nevezzék házasságnak. Így az alkotmány se sérülne.
73
Van, aki nem tud dolgozni. Rokkant, beteg emberek, akik ott hagyták a gyárban az egészségüket, szellemi és testi fogyatékosok, stb. Egy társadalom őket sem hagyhatja éhenveszni, és tengődni.
1:Hát a Gárdát én sem értem,bár én sosem voltam aza az egyszerre lépkedő típus,már úttörőnek is renitens voltam,de van akinek kell a csapatszellem.Szerintem ez a már nem létező ingyenes szak és sportköröket helyettesíti sokaknál.Pénz nélkül még egy kocsmába se lehet beülni beszélgetni...
2:A hittan nem rosz dolog.Az,hogy bizonyos erkölcsi értékeket ad át,nem muszáj mindjárt vallásosnak lenni.Ennyi erővel tiltakozhatna az,aki nem szeret mozogni,vagy nem szereti a természetet(tesi,biológia)Egyébként még az átkosban is jó pár órát szenteltek a Bibliának irodalomórán,míg a Koránt mondjuk nem vettük.Mondhatjuk ezt földrajzi sajátosságnak.Európában élünk,nyugaton még nagyobb hangsúly van a valláson ,főleg a középosztályban.
3.Na azért a multik elött is voltak munkahelyek,és itt be is jön a negyedik kérdés.Ha magyar gyárak/üzemek vannak,akkor kell a magyar beszállító.Ez egy körforgás.Ami régen megvolt,viszont a multikkal meg is szakadt.Persze nem kell mindent elutasítani,ami külföldi,ez botorság lenne,viszont ami hazai azt igenis támogatni kellene.
Hú most olvasom a szalmonellás csirkédet:-)
Hát én mg-i szakinak készültem,úgyhogy nyugi,bent van az a külföldi csirkében is.Sőt a kacsákban és egyéb szárnyasokban is.Egyszerűen megfelelően kell kezelni.(egyébként a nyers hús,nem a szalmonella miatt veszélyes .Attól max fosol egyet-bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!