Szerintetek önvédelemnek számít-e a (liberális) zs*dók elleni erőszak? Nem a jelenlegi törvényekre vagyok kíváncsi, hanem a véleményetekre.
Ez a kérdés egy reagálás Rejehw kérdésére, csak fordítottan.
"rejehw kérdése:
Szerintetek önvédelemnek számít-e a (neo) nácik elleni erőszak?
Nem a jelenlegi törvényekre vagyok kíváncsi, hanem a véleményetekre."
Véleményem szerint nem számít önvédelemnek az erőszak, akkormilyen nézeteket valljon is az illető és akármilyen legyen is a származása. Az ideológiája alapján aki mást börtönbe zárna, annak pedig börtönben a helye, mert az ilyen alakok a demokrácia legnagyobb ellenségei. A következő lépés a gondolat-rendőrség és a totális diktatúra.
Érzelmeimre hagyatkozva Rejehw-nak börtönben volna a helye, legalábbis a saját logikája szerint. Józan eszemre hagyatkozva viszont nem. Szegény hülye, hadd égesse magát.
Nem számít annak, itt egyedül és mindenek felett a nácik tehetnek mindenről!
Ezt bebuktad! :)
Nem legális, a neonácik ellen sem, csak azért mert ilyen olyan a világnézetük.
Azonban ha megtámad egy liberális bipsi, vagy egy neonáci kopasz, akkor önvédelem lehet!
Nem tudom feltűnt-e, én sehol se mondtam, hogy szerintem az volna.
Viszont akkor:
Én most elkézeltem, ahogy Ebcsont áll a pincéjükben egy asztal mellett, ahova egy liberális zsidó fiatal van kikötözve erős bőrszíjakkal és Ebcsont késsel vagdalja őt, miközben a családja a pincefeljáróban állva kérleli őt, hogy hagyja abba, mert ez őrület, amit csinál, de Ebcsont folytatja és elvetemült kacagással ezt ordítja nekik kétségbeesetten:
"De nem veszitek észre, hogy csak titeket akarlak tőle megvédeni?! Hát nem tudjátok? Fel akarja vásárolni az országot!!! Nem olvastátok kuruc infón, hogy ki akarnak minket irtani?!"
:)
Én nem állítottam, hogy minden zsidó liberális, és azt sem, hogy minden liberális zsidó.
De azt nem tagadom, hogy a liberális zsidókat nem nagyon csipázom. Annyit az országomnak, mint ők, nem ártott még senki! A történelmünk folyamán az egyszerű emberek minden elnyomónk természetével tisztában volt. Pontosan tudták kik a tatárok, kik a törökök, Habsburgok, oroszok stb. A liberális zsidókkal az a legnagyobb baj, hogy nagyon sunyin nyírják ki a nemzeteket, így a magyarokat is. A legtöbb ember ha látja is, hogy baj van, baromira nem érti, hogy miért nem tesz egyik kormány sem semmit a cigánybűnözés, a felvásárlások stb. dolgok ellen. De legtöbb esetben fel sem fogja, hogy mekkora gond van.
Országunkban nem a zsidókkal van a probléma. Kizárólag a magyar ellenes szélső-liberális zsidósággal, de velük nagyon. Ők faji alapon mindenkit gyűlölnek, aki nem zsidó, magyarul zsidó-nácik. Gazdaságilag megnyomorítják a nemzeteket, (nézzétek meg a bankok mit művelnek a hitelesekkel), és minden védekezp mechanizmust megbénítanak, amivel az adott nép védhetné magát. Aki védekezik és felszólal, azt megbélyegzik, lejáratják. Övék a pénz a gazdaság a média és a politika. Nem is tudom, hogy mi nem-zsidók miben reménykedünk! :(
Nos én sem az egymás lehülyézésébe, sem pedig ebbe az itt folyó kollektív zsidózásba - nácizásba nem akarok beszállni - ezt mindenki intézze saját intelligenciájának megfelelő módon.
De azt vallom, hogy bárki ELLENI erőszak nem lehet önvédelem. Az önvédelem szerintem éppen attól önvédelem, hogy nem a másik fél ELLEN irányul, hanem ÖNMAGAM MEGVÉDÉSÉRE. Éppen ezért tökéletesen mindegy, hogy a támadó zsidó, náci, cigány, eszkimó, vagy akár bantu néger - KIZÁRÓLAG az számít, hogy megtámadott, vagy nem. Ha igen, akkor jogos az önvédelem (a támadás mértékéig), ha nem, akkor viszont már nem önvédelem.
Pedro
"Én most elkézeltem, ahogy Ebcsont áll a pincéjükben egy asztal mellett, ahova egy liberális zsidó fiatal van kikötözve erős bőrszíjakkal és Ebcsont késsel vagdalja őt,"
Ez így teljesen jogszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!