Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, nemzetiek, stb a...

Jobbikosok, nemzetiek, stb a véleményetekre lennék kiváncsi, válaszoltok?

Figyelt kérdés

1: Miért gondoljátok, hogy a Magyar Gárda megoldás? Szerintetek az, hogy lelkes amatőr civilek masíroznak, és úgy tesznek, mint ha joguk lenne rendfenntartani, az rendben van?

2: Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem keresztény, miért akartok kötelező hittant?

3:Mi lenne a programotok, hogyan helyeznétek el a multik kizavarása miatt munkanélkülivé vált embereket?

4: Miért gondoljátok, hogy csak azért, mert valami magyar, jobb, mint a nem magyar?

Nem szándékom provokálni, kérem, csak az érintettek feleljenek :)

2010. jan. 8. 13:54
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

73

Én nem kételkedek a te jóindulatodban, és biztos vagyok benne, hogy egy rendes, legfeljebb elkeseredett ember vagy. Én abban látom a nagy veszélyt, hogy a Jobbik zsaroló pozícióban lesz, a fidesznek kelleni fog a kétharmad, és ki fogja harcolni, a kis "településőrségeket" meg hasonlóakat, amikről tudni lehet, hogy a Jobbik ideológiailag elkötelezett tagjaiból fognak állni, és ez szerintem veszélyes. Már a bíróságos dolog remekül megmutatta a gondolkozásukat, bele se merek gondolni, mi lesz, ha esetleg hatalmat is kapnak.

2010. jan. 8. 14:26
 12/41 anonim ***** válasza:

ma 14:24

nyers csirkét eszel? vagy nem mosol kezet? akkor meg miért zavar a szalmonella?

2010. jan. 8. 14:26
 13/41 A kérdező kommentje:

71

Nem bunkóságból, de ezt a választ vártam:)

Nem, nem eszek nyers csirkét, de véresen szeretem, és lehet nem döglik meg a baci ha nem sütöm át teljesen. De azt hiszem a lényeget nem érted. Te vagy mondjuk Pirézia élelmiszerellátási minisztere: kitől veszel csirkét a fentiek alapján, tőlünk, vagy a hollandoktól?

2010. jan. 8. 14:28
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

a fidesztől várható el pont a zsaroló mód.

A jobbik az embereket akarja védeni, nem bántani.

elkeseredett vagyok, hogy ennyire vakok az emberek, de amúgy jól élek. Ha megkattanok akkor előbb-utóbb szarni fogok az olyanokra akik nem képesek a változásra és szenvednek majd emiatt. Egyenlőre még ott tartok, hogy szeretnék egy biztonságos élhetőbb országot.

A bíróságot nem részletezted.

2010. jan. 8. 14:31
 15/41 anonim ***** válasza:

"Nem, nem eszek nyers csirkét, de véresen szeretem, és lehet nem döglik meg a baci ha nem sütöm át teljesen. De azt hiszem a lényeget nem érted. Te vagy mondjuk Pirézia élelmiszerellátási minisztere: kitől veszel csirkét a fentiek alapján, tőlünk, vagy a hollandoktól?"

A csirkét amikor megveszem már ki van véreztetve mifelénk..

Egyébként a csirketenyészet szerintem pont az az ágazat, ahol szinte minden ország a sajátját eszi. Ma elfogadott szabályok szerint felszerelsz pár bazi nagy csarnokot, több hely nem is kell.

2010. jan. 8. 14:31
 16/41 anonim ***** válasza:
50%

mint régi jobbos magánvéleménye...

1. a jobbik/gárda közröhej. A jobbik nem politikai párt, hanem középkategóriás, sértődött értelmiségiek és "lelkes hazafiak" gyülekezete, a gárda még rosszabb, engem mindig a munkanélküli házmesterek és takarítónők egyesületére emlékeztet.

2. a hittan oktatásába senki nem halt még bele. Hinni nem kell, azt a kultúrát, amiben élsz, viszont nem árt ismerni. (Pl. mi a csudát keresnek a kóla-mikulások januárban a tv képernyőjén....stb) Engem nem érdekelt a kémia, mégis kellett tanulnom. Sőt, egyházi intézetbe jártam felsőoktatásban, és utáltam a vallástörténetet, például. De nekem se ártott. Ha valaki más vallású értelemben nem keresztény, akkor sem árt megismerkednie az itteni kultúrával. De pl. szerintem az hord fejkendőt, aki akar....

3. Én nem vagyok gazdaságpolitikus, de pl. a kínai rongyok kitiltása után lehet, hogy fel kéne építeni az új magyar ruhaipart. Mérnökök, szabászok, varrodák, műszerészek, cérnagombolyítók, stb. Kitiltanám a szlovák tejet, akkor megszűnne a magyar termelőket súlytó átok.

Hülyén hangzik, de a világválságok megoldása kicsiben és nagyban mindig a nagy állami beruházások kivitelezése volt (new deal, stb...)

4. nem attól jobb valami, mert magyar, hanem azért, mert megint kevesebb pénzt kell segélyre kihajítani az ablakon... sajnos, a világpiac nem oldja meg helyben a munkanélküliséget, a saját viszonylagos jólétünk, társadalmunk biztos alapját nekünk magunknak kell biztosítani. Csak kölvsönökből, csak a külföldi tőkére építve, csak arra számítva, hogy Angliában jobb lesz, tényleg egy lekoszlott putri lesz az országból. Az elmúlt 20 évből kb. 16 erről szólt, a szoc-lib kormányzással, és érdemes megnézni, hova jutottunk.

2010. jan. 8. 14:33
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

1: Miért gondoljátok, hogy a Magyar Gárda megoldás? Szerintetek az, hogy lelkes amatőr civilek masíroznak, és úgy tesznek, mint ha joguk lenne rendfenntartani, az rendben van?

2: Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem keresztény, miért akartok kötelező hittant?

3:Mi lenne a programotok, hogyan helyeznétek el a multik kizavarása miatt munkanélkülivé vált embereket?

4: Miért gondoljátok, hogy csak azért, mert valami magyar, jobb, mint a nem magyar?

Lehet hogy nem szándékod a provokálás de még is azt teszed!

Egyszerűen nem vagy tárgyilagos még a kérdéseidben sem, így aztán nehéz tárgyilagosan válaszolni!

Senki nem gondolja hogy végleges megoldás!

Nem a rendfenntartás a cél, mert sehová nem ment a gárda a saját feje után.

Mindenhová hívták az elkeseredett emberek, és olyan problémákat oldottak meg amikre a rendőrség képtelen volt!

A megoldás pedig a kistelepülésekben elszaporodott egyedi bűnözési szokásokra szakosodott rendfenntartó és bűnmegelőzésre kiképzett speciális és gazdaságosan a helyi érdekeket és sajátosságokat ismerő és szemelőt tartó egységek rendszerbe állítása. ( a név nem lényeges)

Ki nem fogadja el?

A kereszténység mint vallás megismerése az általános európai műveltség egyik alapja, és az nem azt jelenti hogy neked vallásosnak kell lenned, ahogy azt sem hogy egyetlen alternatívája lenne a vallásosságodnak, hiszen lehetsz te izraelita is, attól hogy ismered a keresztény kultúrát! Nem a hittan kötelező, hanem a az erkölcsi oktatás, aminek mivel európaiak vagyunk az alapja a keresztény erkölcs. Viszont az elmúlt 60 év által okozott erkölcsi károkat, és a felkészülést egy életre valami alappal támogatni kell már az iskolás és fogékony éveiben is az új nemzedéknek. Az hogy valakinek elmondják „ te európai vagy és felejtsd el hogy magyar, csak egy téveszme, hiszen itt kell érvényesülnie a nagy többségnek, és a mai magyar materiális lehetőségek tudatában csak hülyítés hogy ugyan azok a feltételek és lehetőségek jellemzik a magyart mint a nyugatiakat! ( ön álltatás és demagógia)

Egy angol átlag gyerek szülei bármikor megtehetik hogy itt tanuljon a gyerek, még ha a képességei nem is adnak lehetőséget az ösztöndíjra, és fordítva?

Már megint a csúsztatott demagógia! Ki akarja elzavarni a multikat?

Csak egyszerűen nem fenntartható hogy nem járulnak hozzá a magyar költségvetéshez aminek a jó példája hogy a GDP nek csak a 55% a jelentkezik a költségvetésben!

De említhetném a duális rendszer támogatási arányait mint magyar versenyhátrányt, ami a torz és versenyképtelen helyzet kialakulásával sújtja a mikrókat a kkv ket, ami a gazdaságtalan üzem méretek kialakulásához vezettek.

Nem zavar ki senki senkit, csak elvárja hogy a lokális kiadásokba a súlyuknak megfelelően és a KKv kkal azonos versenyfeltétekkel működjenek.

Amelyik multi csak a kommunista támogatásrendszerrel és a mi adópénzeinkből versenyképe azt egyszerűen nem szabad támogatni mert sokba van és az ország gazdaságának organikus fejlődését megakadályozza!

Ez is butaság!

Nem feltétlen jobb, de ha a magyarnak nem adjuk meg az egyenlő esélyeket, és versenyfeltételeket, akkor nincs is lehetősége bizonyítani.

Mellesleg meg ha mindent a külföld gyárt, akkor mi miből fogyasztunk?

Egyszerűen nem fenntartható hogy egy országnak n egyen saját és a kkv kon alapuló gazdasága, hogy ne legyen a munkaerő védelme érdekében elkötelezett kormánya és törvényei, hogy csak a tőke legyen mindenek felett, és a társadalom csak egy kiszolgáltatott kiszolgáló! Mert az ide vezet!

Miért nem vagy képes a valóságnak megfelelően feltenni a kérdéseid?

2010. jan. 8. 14:34
 18/41 A kérdező kommentje:

73

Ismételni tudom magam: jóindulatú, de megtévesztett ember vagy.

Hogyan mondhatod azt egy pártra, hogy védeni akarja az embereket, aminek a tagjai felosztották az országot magunkfajtákra és magukfajtára, cinikusan kijátszák, és semmibe veszik a köztársaságot ( legeslegeslegújabb magyar gárda) aminek az elnöke kaftános médiáról hadovál, és azt a gárdát hogy védheted, aminek az egyik toborzásán egy férfi arról beszélt, hogy a zsidók "lepetmetezik" majd az embereket méreggel?

2010. jan. 8. 14:34
 19/41 anonim ***** válasza:

[link]

szal erre gondolsz?

meg is értem, hogy itt is tüntettek sorfalat állítva. Egyrészt semmi keresnivalója ott se keselyű újságíróknak, a Kolompárról meg ne is beszéljünk.

2010. jan. 8. 14:36
 20/41 A kérdező kommentje:

80

Jajj.

Ez a kitiltás szöveg, ne is haragudj... ha versenyhelyzetben nem életképes egy ipar, akkor verseny nélkül hogy lesz az? Én hiszem és vallom, hogy pont nem az ilyen szférában, hanem kutatás-fejlesztésben kell az élre törni.

2010. jan. 8. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!