Az Eu fanok, tudnának olyan munkahelyteremtő programokat amik Eu-s pémzből valósúltak meg? Vagy a magyar társadalom számára más hasznos beruházást? Okoskodók, válaszoltok, vagy hangotok van?
Nem érdekelnek a dupla pénzből épített utak, amiken a multik heterautói járnak kellnek, vagy hogy 1000000 ból egy az Erazmus-ban részt vett.Mert én csak aztláttam hogy szisztematikusan kivégeznek, gazdaságilag.
A cukor ipar, és ma már a duplája a szemét íztelen kölföldi import. Előbb a keményítő gyáraink, "még jó hogy a papír ipar is gazdaságtalan lett, és most jöb a GMO s burgnya, amiből ugy keményítő lesz. De mivel a burgonya pép takarmány is így egyből kiütnek a tej és a hús iparból is. És sorolhatnám!
De te is tudsz sorólni?
Unalmas már ez az ostoba Jobbikos szöveg!
Igen jobbikos vagyok, és én megtudom védeni az igazamat logikusan. És te?
Barátaim!
Az Eu-ban egy a globálgazdaság okozta egyszerű túltermelési válság van. A régi globális forma már soha nem jön vissza, de ez más történet. Itt viszont egy gazdaság struktúrális válság van! Ez azt jelenti hogy még 1-2 év és Európa elkezd, protekcionista felfogásban fejlődni. Mi viszont még akkor is hanyatlani fogunk, és amíg a szerkezete a duális gazdaságnak ez marad, addig nem is lesz jobb. Ez pedig azt jelenti, hogy a munkaerő igény külföldön fog nőni, ahogy a 80as években volt tapasztalható. Az ország nagy része " a képzettebbek, akiknek nincs nagy kötöttsége" tömegesen mennek el innen.
Na az lesz a nagy szívás, mert akkor nem lesz mese mert nem lesz végképp miből versenyezni a nyugati bérekkel!
Hiszen attól hogy a termelés protekcionista lesz, a munkaerőpiac még globális marad!
Eddig a tőkével szívatta, ezután a humán tőke lesz a meghatározó, de hogy teli lesz az ország szája az biztos!
Nálunk a város főterét alakítják át teljesen eu-s pénzekből,anyum munkahelyén is uniós pályázatból újítják fel a dolgokat(ovoda),én erről a kettőről tudok de biztos rengeteg van.Amúgy meg ki kéne használnunk az eut.
A piacokat keleten kell megszerezni a nem uniós országokban,nem a tescoban vásárolni,nem szlovák tejet venni,és rögtön nem lenne ennyi elégedetlenkedő.
A mi kerületünkben EU-s pánzekből sok óvoda, bölcsöde, játszótér nyílt. EU-s pénzből épül az új városközpont is, valamint abból lesz buszsáv is a gyorsabb közlekedés érdekében.
Budapest XVII. kerületében lakom, a polgármesterünk három éve Fideszes, és azóta robbanásszerű a fejlődés.
Néhány link:
Van több is, ennyit találtam hirtelen. Egy biztos: amióta a jelenlegi polgármesterünk van, folyamatosan épül-szépül a város, köszönhetően annak, hogy a polgármester azzal indította a munkát, hogy létrehozott egy pályázatíró csoportot. Azóta mindenre pályázunk, és általában nyerünk is, és egyre modernebb, szebb a kerület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!