Jobbikosok, nemzetiek, stb a véleményetekre lennék kiváncsi, válaszoltok?
1: Miért gondoljátok, hogy a Magyar Gárda megoldás? Szerintetek az, hogy lelkes amatőr civilek masíroznak, és úgy tesznek, mint ha joguk lenne rendfenntartani, az rendben van?
2: Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem keresztény, miért akartok kötelező hittant?
3:Mi lenne a programotok, hogyan helyeznétek el a multik kizavarása miatt munkanélkülivé vált embereket?
4: Miért gondoljátok, hogy csak azért, mert valami magyar, jobb, mint a nem magyar?
Nem szándékom provokálni, kérem, csak az érintettek feleljenek :)
61
A legtöbbről korábbi válaszban írtam, de...
Ez a helyi speciális, stb.. rendőrség. Hogyan garantálnád, hogy ne pár helyi neonáci cigányvegzáló gittegylete legyen?
73
Megfagy az ereimben a vér. Törvényt sértettek, demokratikus alapjogokat dobtak sárba. Szerinted ez rendben van?
"Ismételni tudom magam: jóindulatú, de megtévesztett ember vagy."
én viszont azt javaslom nézz magadba, mert ez önkritika volt.
"Hogyan mondhatod azt egy pártra, hogy védeni akarja az embereket, aminek a tagjai felosztották az országot. "
Varrjál már mindent a jobbik nyakába, megáll az eszem. Azért mert te nem vagy képes elviselni, hogy más is beszállt a versenybe és nem hagyta, hogy a másik két nagy párt diktáljon még nem jelenti, hogy ők a rosszak.
Egy olyan országot nem lehet megosztani ahol az emberek jól érzik magukat az irányítás alatt. Mondhatnám, hogy az MSZP meg a FIDESZ monnyon le mert megosztják az országot, ha nincs fidesz meg mszp akkor nincs megoszlás, ennyi, ez baromság ahogy van. nem látsz.
magunkfajtákra és magukfajtára, cinikusan kijátszák, és semmibe veszik a köztársaságot ( legeslegeslegújabb magyar gárda) aminek az elnöke kaftános médiáról hadovál, és azt a gárdát hogy védheted, aminek az egyik toborzásán egy férfi arról beszélt, hogy a zsidók "lepetmetezik" majd az embereket méreggel?
A zsidó permetezésről nem hallottam még. Mellesleg attól, hogy fent a kormányban ülő emberkék fel tudták oszlatni a gárdát, nem jelenti azt, hogy ez így helyes is.
Jól teszik, hogy nem hagyják magukat. A 20 éven át tartó kormányzások alatt ezerféleképpen játszották már ki a törvényt az általad kedvelt kormányok, sokkal többet ártottak mint bárki más, nekik mégis megbocsájtod. tisztességes ez szerinted?
Kedves 71
Őszintén? Kellene egy új párt. Hogy milyet támogatnék?
- megkérdőjelezhetetlenül kapitalista, de egy értelmes szociális ellátórendszert támogat, és hangsúlyt helyez a munkanélküliek piaci igénynek megfelelő képzésére, ugyanakkor, elfogadja, hogy nincs teljes foglalkoztatottság, és a munkára képteleneknek nem szánalmas alamizsnát ad.
- Multikultúrális, nem szól bele az állampolgárok dolgaiba, amég azok direkt módon nem sértik mások jogait. Nem vagyok homoszexuális, de támogatom a melegházasságot pl, hogy örökölhessenek, és gyereket fogadhassanak örökbe.
- Elfogadja a magántőke szerepét, de értelmesen szabályozza azt, így fellendítve az egészségügyet, például.
- Az oktatásban visszaadja a szakmunkások becsületét, nehezebbé teszi az egyetemekre való bejutást, és eléri, hogy egy jó érettségi megfeleljen egy mai középiskolának, valamint használható nyelvtudást ad.
Kb ezt.
"Megfagy az ereimben a vér. Törvényt sértettek, demokratikus alapjogokat dobtak sárba. Szerinted ez rendben van?"
a törvényt emberek írják. jelen esetben rosszindulatú emberek.
A te pártjaid már hosszú évek óta törvényeket sértenek, az neked rendben van? Az, hogy a kormány a törvénysértőket támogatja az szerinted rendben van?
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de valószínűleg egy gazdag negyedben lakú sznob vagy aki csak annyit lát, hogy a kis nép lázadozik és "törvényt sért", és ettől megrémülsz. Korodra tippelve olyan 50-70év körül lehetsz, erős MSZP érdekeltségű.
jól tippelek?
73
Mind a FIDESZ mind az MSZP demokratikus párt. Ha "kijátszottak" valamit, az rendszerint kiderült, és meg is lett az eredménye. A megosztottság, na igen, jelen van, de nem ennyire éles, nem ennyire két pólusú a világnézet. A FIDESZ számomra meglepő módon mintha az élni és élni hagyni elvet követné, ellenben a mindenkit hazaárulónak gondoló Jobbiktól. A jobbikban istenigazából az nem tetszik, hogy stílusukban, mondanivalójukban nagyon komolyan hajaznak Kun Bélára, vagy Rákosira.
Továbbra is fenntartom: nem kételkedek abban, hogy te csak jót akarsz.
73
Olyan szinten mellément, amennyire csak lehetséges. :)
61
A legtöbbről korábbi válaszban írtam, de...
Ez a helyi speciális, stb.. rendőrség. Hogyan garantálnád, hogy ne pár helyi neonáci cigányvegzáló gittegylete legyen?
Te semmire nem válaszoltál csak demagógiákat írsz!
Az „állami” rendőrség hogy garantálja? Az hogy valami kistérségi, az nem azt jelenti hogy gyengébben képzett, csak hogy jobban tudja kezelni a helyi problémákat!
Mezőgazdaság!
Nem minden az Export, főleg hogy már az élelmiszerek hazai aránya 40% ban külföldi!
Nem csak monokultúrák léteznek, hanem a helyi igények kielégítése, aminek nem export orientációs jelentősége, hanem munkaerő felhalmozó jelentősége van!
Persze ha a segélyek miatt neked megfelel az 50% os redisztribúció és a magas munkanélküliség akkor ok! De mikor tanulnak meg a liberális agyak nemzetgazdaságban és multiplikációban, gazdasági szinergiákban gondolkodni?
Kutatás fejlesztés?
Ahogy helyi ipar és mezőgazdaság kell, vagy amit fejlesztünk azt a külföldnek akarod ajándékozni?
"Ez a kitiltás szöveg, ne is haragudj... ha versenyhelyzetben nem életképes egy ipar, akkor verseny nélkül hogy lesz az? Én hiszem és vallom, hogy pont nem az ilyen szférában, hanem kutatás-fejlesztésben kell az élre törni."
Igen, az utolsó mondatban igazad van, de szerintem levegőhöz kell juttatni a magyar ipart. A kutatás-fejlesztés nem fogja tömegek életét megkönnyíteni, na és mint környezetvédő is azt mondom, hogy a világpiac már 10 éven belül meg kell hogy változzon, különben a Föld lakhatatlan lesz. Ehhez több, teljesen újféle szabályozás kell, a liberalizmus gazdasási értelemben teljesen elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!