Ha a Jobbik nyerne 2018-ban, és életbe lépne a "melegellenes törvény" elhagynád az országot?
Figyelt kérdés
Nekem,mint melegnek,ez a törvény lenne az utolsó csepp a pohárban,és az utolsó löket,hogy Nyugat-Európa felé vegyem az irányt. Komolyan,hogy lehet ekkora ellenérzése egy ilyen dolognak a 21.században egy Kelet-Közép európai országban?
20/F.
2014. júl. 9. 22:16
61/66 anonim válasza:
Nagy baj lenne a fejekben,ha hatalomra kerülnének.
Akkor akinek van esze az elmegy,nem él buta emberek között.
62/66 Béla211 válasza:
Nézd csak meg melyik párt a második legerősebb most Magyarországon a közvélemény kutatók szerint.Anno a náci pártról sem gondolta volna soha senki hogy hatalomra jut.Én és a párom megyünk ha ez bekövetkezik. Már gyűjtjük rá a pénzt.
63/66 anonim válasza:
Szerintem,ha a Fidesz marad 2018ban akkor is lépni kell innen.
Nem akarok olyan országban élni,ahol jobboldali párt van hatalmon.
Az amúgy is azt jelenti,hogy sz-r a gazdaság.
Mindig olyankor kerül jobboldali párt hatalomra.
64/66 anonim válasza:
Lol meglett szavazva, pusztuljanak.
65/66 anonim válasza:
pusztuljatok ti, tolvaj hazaárulók
66/66 Béla211 válasza:
Meg nézelödünk is eladjuk ami nem olyan fontos euróba váltjuk a pénzünk jó részét. Most mi várunk mi lesz. Mennyire lesz rossz helyzet. A választásokat megprobáljuk ki várni ha a Fidesz nyer akkor költözünk ezt már megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!