Ha a Jobbik nyerne 2018-ban, és életbe lépne a "melegellenes törvény" elhagynád az országot?
Nekem,mint melegnek,ez a törvény lenne az utolsó csepp a pohárban,és az utolsó löket,hogy Nyugat-Európa felé vegyem az irányt. Komolyan,hogy lehet ekkora ellenérzése egy ilyen dolognak a 21.században egy Kelet-Közép európai országban?
20/F.
Nem vagyok leszbikus, de kiakaszt, amikor a melegeknek megszabják, hogy viselkedjenek. "Normális melegek" legyenek.
Nem. Aki rózsaszín tangában akar flangálni, az tegye azt, ha férfi is. Vagy pedig ne tehesse, ha nő, akkor sem.
Ez az uralkodói hozzáállás, hogy "maradhatsz, amíg úgy viselkedsz, ahogy az nekem tetszik". Hát, nekem nem tetszenek az izompólós pasasok, a rövidnadrágos lányok, a biciklisták. Szerintem feltűnősködnek, úgyhogy törvényt ellenük.
Őszintén?
Le...rom a melegeket, én azért lépek innen, mert a fizetésekből csak éhen dögleni lehet.
Annyira tudom irigyelni a sok nyomorultat, hogy szegénykééknek az a legnagyobb problémájuk, hogy nem öltözhetnek be balettozó szivárványnak és táncikálhatnak a valagukat mutogatva. Bárcsak ilyen problémáim lennének...
Én mindenképpen megyek. Tehát nem attól függ, hogy ki nyer.
Ennek több oka van: szeretnék egy kis friss levegőt, magasabb fizetést, jobb életszínvonalat, gyereket. Nem azt akarom hallani, hogy mocskos b...k.
Itt, ebben az országban nem kapnék akkora fizetést, ami az adott életszínvonal eléréséhez szükséges. (Nem pálmafás, medencés házra vágyom, és nem is luxusautókra.). Ezen kívül, ha már elég pénzem összegyűlt szeretnék egy saját céget.
Ebben az országban nem igazán segítik azokat, akik dolgozni szeretnének, azokat akik céget hoznak létre. A NAV kapásból az ilyen kis cégekhez megy, ezektől a legkönnyebb pénzt beszedni.
Adózó, dolgozó állampolgárt a legkönnyebb lehúzni. Az államadósság folyamatosan növekszik, egyre kevesebb a dolgozó ember, és egyre több a nyugdíjas.
Több cikk is írta, és egyet is értek vele, hogy 2050-re több lesz a nyugdíjas mint a dolgozó.
Hogy lehet majd később megélni??? Ki fogja kifizetni az államadósságot?
Egyébként pedig, az állam azokat nem támogatja, akik szeretnének előre lépni, spórolni.
A 1,5 %-os tej már 190-200 Ft, de a hús ára is elég magas. Igazából mindennek növekszik az ára, a fizetések viszont nem nagyon nőnek.
Ha megnézed a betéti kamatok már lassan 0-hoz konvergálnak, kis pénzt lekötni nem érdemes, több a banki költség rajta, mínuszt érsz el a végén.
Ha van 2 millió Ft-ja valaki, akkor pedig mehet kötni OTP Suprát, egy év alatt az eredeti összeg 1,5-szeresére nőtt.
24 meleg F
érvényesülni akar? legyen ön is koncsítá!
de legalább langyos....
A melegek hidegen hagynak :DD (bocs a szóviccért) , viszont nekem már évek óta kidolgozott tervem van arra a sajnálatos esetre, ha esetleg valaha is nyerne a jobbik.
A következő történne: mivel az osztrákoknál dolgozom, a jobbikbarom győzelem utáni 3 napon belül a megtakarított összes bankbetétemmel, a feleségemmel, két szép gyermekemmel, a fontosabbnak tartott ingóságaimmal és az autómmal átvonulnék abba az osztrák városba, ahol dolgozom, és amit most direkt nem nevesítek. Ott az EU-szabályozókkal összhangban igényelnék a hosszú időre biztosított munkaviszonyommal megtámogatva egy osztrák állampolgárságot, amit ha megszereztem ( ez talán egy év volna számomra, a családom számára 2-5 év), szépen visszaadnám a magyart. Az itthoni lakásunkat a jobbikos győzelem utáni egy hónapon belül, akár jóval piaci ár alatt értékesítené a nyugdíjas édesapám, és ha úgy dönt, kijöhet utánunk. A feleségem szülei egészen biztosan kijönnének, őket a feleségem kimenekítené az országból.
Meggyőződésem, hogy aki különösebb kényelmetlenség nélkül megengedheti magának, és úgy alapjáraton nem kenyere a gyűlölködés meg nem igazán akarja elfogadni azt a tényt, hogy a kocsmatöltelék kopaszok bármikor elvághatják a gyerekeinek a nyakát, vagy megdughatják a feleségét, mert esetleg azt képzelgik róluk, hogy zsidók, vagy tudom is én, milyen kamu látszatindokkal tennék ezt, az hasonlóan dönt majd, és úgy takarodik el ebből a gyönyörű országból, ahogyan mi tesszük majd, egy parlamenti jobbik-többség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!