Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik nyerne 2018-ban,...

Ha a Jobbik nyerne 2018-ban, és életbe lépne a "melegellenes törvény" elhagynád az országot?

Figyelt kérdés

Nekem,mint melegnek,ez a törvény lenne az utolsó csepp a pohárban,és az utolsó löket,hogy Nyugat-Európa felé vegyem az irányt. Komolyan,hogy lehet ekkora ellenérzése egy ilyen dolognak a 21.században egy Kelet-Közép európai országban?

20/F.

2014. júl. 9. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

A heteroszexuális házasság intézménye gyakorlatilag azóta létezik, mióta a társadalmak létrejöttek. A homoszexualitás úgy szintén.

Kérdés: Amikor teljesen gátlástalanul meg volt engedve a nyilvános homoszexualitás (ókorban), miért nem vezették be a melegházasságot? Miért nincsen ennek hagyománya?

2014. júl. 13. 11:59
 52/66 anonim ***** válasza:

"bocs az az offert, habar mar igy is eleg off az egesz tema, de most olvasgatva a kerdest dobbentem ra, h ha a jobbik nyerne akkor nekem is mennem kellene mert nem vagyok meleg de felig szerb vagyok felig meg roma :P :D"

1. A nemzetiségek alkotmányosan el vannak ismerve.

2. Nincsen olyan hivatalos határozat a Jobbik részéről, hogy ezt megváltoztatná.

3. Ha valaki büszke arra, hogy szerb, német, lengyel, angol, francia, akkor azért a saját országukban dicséret jár. Ha valaki büszke arra, hogy a magyarsághoz tartozik, ami szintén annyira specifikus, mint bármely más nemzet, akkor azt a pollkorrektek máris passzív uszításnak titulálják.

(Nyilván elhiszem, hogy a magyar nacionalizmus tízezerszer frusztráltabb, mint a többi, mert, míg más európai országokban (szlovák, román, szerb) létezik egy arrogáns, "indoeurópai" frankomán, pángermán, pánszláv nacionalizmus, addig a magyar nacionalistákat ebbe az indoeurópai nacionalisták nem fogadják be, még a magyarság által elért eredményeket se képesek elfogadni.

Erre a frusztrációra még a baloldalunk is rátesz egy kalappal, ami még elkeseredettebbé teszi azt.)

2014. júl. 13. 12:14
 53/66 anonim válasza:
63%

"Talán azért baxki, mert őket látják?

Már ne haragudj, de ti, "normális melegek" miért nem rendeztek ellentüntetést a provokáció ellen? Mondjuk olyan jelszóval, hogy a "homoszexualitás nem beteges exhibicionizmus" vagy valami ilyesmi, hogy a magyar társadalom is lássa, hogy nem vagytok ilyenek? Odamennétek rendes ruhában, nem ilyen csillivilli kakadunak öltözve és megmutatnátok, hogy ti így csináljátok és akkor látnák az emberek, hogy mi van.

Most őszintén, ha nem tesztek semmit, akkor mitől vártok javulást?" 9/50

Egyet értek!!!

"Azért, mert az emberek alap reakciója az, hogy fúj az undorító. A "reklámozással" a toleranciaküszöböt lehet feltornázni. " 18/50

Ez ostobaság... Ezzel nem toleranciát növelnek, hanem szét húzzák az embereket, vagy szeretni fogja ezt a b***s dolgot, vagy utálni... :P azzal nem nő a tolerancia, hogy tangában férfiak meg nők az utcán smárolnak, családos emberek előtt, akik aztán magyarázhatják el a gyereknek, hogy az a bácsi miér fogdossa a másikat gusztustalanul... Ennek nincs helye az utcán, én sem rakom meg az asszonyt a Hősök terén!

"Nem vagyok leszbikus, de kiakaszt, amikor a melegeknek megszabják, hogy viselkedjenek. "Normális melegek" legyenek.

Nem. Aki rózsaszín tangában akar flangálni, az tegye azt, ha férfi is. Vagy pedig ne tehesse, ha nő, akkor sem.

Ez az uralkodói hozzáállás, hogy "maradhatsz, amíg úgy viselkedsz, ahogy az nekem tetszik". Hát, nekem nem tetszenek az izompólós pasasok, a rövidnadrágos lányok, a biciklisták. Szerintem feltűnősködnek, úgyhogy törvényt ellenük." 22/50

Aki rózsaszín tangát akar viselni, azt vigyék be 24 órára!!! Normális vagy?! hány éves vagy?! Van gyereked?!!? Miért nem gondolnak gondol bele abba egyesek, hogy ebben az országban békés családos emberek is élnek?! És ha már itt tartunk igenis maradjon meg otthon mindenkinek a szexualitása! Soha nem jutott eszembe, hogy hasonlót csinálnék, és csak nézzük meg az alapokat, hogy mi normális meg mi nem: tudom, hogy nem feltétlen lehet ehez hasonlítani, de az állat világban miért nincs annyi homo állat?!:P mert nem az a normális! Mi kell a gyermekáldáshoz? Nő+férfi... Ez csak az alap evolúció, tudomány! A vallásról már nem is beszélek, persze az mindenkinek szíve joga, de ne várja senki egy vallásos embertől, hogy tolerálja azt a fajta provokációt, amit egy ilyen rendezvényen művelnek...

"30/50"

Azt se tudod miről beszélsz.... :)

"Sok sikert akkor a svéd nyelvhez (bár lehet, ha már Magyarországról mész ki, érdemesebb lenne a Finneket megpróbálni, nyelvrokonságunk miatt:) Dániába ne menj, ott igen sz.arok a külföldi munkavállalót megillető feltételek jelenleg (még ha EU-tag országból mész is).

Csoki!" 34/50

komolyan, milyen emberek vannak!?!? NYELVROKON A FINN!!! Kb annyira mint kína! :DDD olvasgass kicsit, ne írj ilyen ostobaságokat!!!

"A Jobbik nem akar melegellenes - törvényt! A Jobbik azt akarja, hogy Budapesten ne lehessen felvonulni!!!! A négy fal között minden azt tesz, amit akar...." 43/50

Nem szeretek politizálni, megvan a véleményem az egész bandáról cakkum-pakk... Utána szoktam olvasni mindegyiknek, és soha nem hallottam olyanokat, amiket egyesek a jobbikról írnak... Ezzel jönni állandóan, hogy "c***ny ellenes, rasszista jobbik"... Nem c***ny ellenesek, hanem bűnöző ellenesek... Én is rasszista vagyok, mert elvárnám, hogy legalább annyi, de inkább több jogom legyen az országban mint minden más külföldi betelepedett embernek?! Akkor rasszista vagyok!...

"Nem értem hogy miféle jogukban vannak korlátozva a melegek?

Miben és hol vannak korlátozva? Az élet melyik területén vann "elnyomva"? Mire jogosítva fel őket az hogy túrják egymás farát? Miért takaróznak azzal hogy biztos azért nem kaptam meg ezt meg ezt mert meleg vagyok? Mi köze a szexuális magánéletének bármihez is?"

44/50

le lehet pontozni, meg hurrogni de igaza van! Bemész egy állásinterjúra, nem azzal kezded, hogy "SZEVA MELEG VAGYOK! HA NEM VESZEL FEL BEPERELLEK!" vagy csak simán "Jó napot, Kovács Béla vagyok, és meleg...", ahogy én sem azzal kezdeném, hogy "Jó napot, Kiss József vagyok, és heteró, imádom az asszonyt d***i..." Ne vicceljünk már, senkit nem érdekel, hogy valaki milyen beállítotságú, amíg nem feltünően csinálja!

Az én véleményem, így a végén, mindenki éljen úgy, ahogy a legjobbank érzi, de ezzel ne sértsen, ne provokáljon, ne bántson másokat és ne ártson senkinek! A szex alapvetően otthoni dolog, két szerelmes ember magán élete! Magára a kérdésre a reakcióm: szerintem a felvonuláson kívül nem szokták a melegeket bántani, amíg nem csillognak valamiben valahol valamikor... Ha meg nem villogsz senki nem tudja, hogy te most milyen vagy, és szerintem senkit nem is érdekel... Ez is feltünési viszketegség... Nem láttam még, hogy bárki bárkit arról faggatna, hogy te a nunit, vagy a kukit szereted a villamoson... :P :D Szóval azért ennyire nem gáz a helyzet, a jobbik sem vérfarkas, nem kell mindent elhinni, annyira nem putri ez az ország... A hiteleseknek rossz, de a családosoknak jó! A melegek meg senkit nem érdekelnek, ahogy a heterok se... :P :D

2014. júl. 13. 12:16
 54/66 anonim ***** válasza:
2014. júl. 13. 13:08
 55/66 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező,mit vársz?

Nem látod,hogy itt még 1-2 generációnak ki kell halnia,illetve felnőnie ahhoz,hogy itt változzon vmi?

A mostani emberek fejében akkora sötétség van és nem is akarnak tanulni semmit.

Szerinted mi jellemző a magyar emberre????

Megmondom neked!

Mindenki jobbat akar,jobban akar élni.Ha adnál nekik havi 200-300 at ingyen,de ezért másokat megkínoznának nekik az is jó lenne!Amíg nem őt éri hátrány valamiben,addig nem érdekli.

Jól mondta az,aki ezt mondta.

Mi kell az embereknek"Kenyér és cirkusz".

Jólét és szórakozás.

Ennyire van igényük.

Ha vannak akiket elnyomnak cserében,őket az nem érdekli,mert ez egy ilyen nép,önző.

Sokszor bebizonyítja,nem összetartó,hanem irigy,ha a szomszédnak jobb,akkor már a halálba kívánja.

Más népeknél ez nincs így.Ott teljesíteni akarnak és összetartóak.

22-es jól leírta.

Itt csak úgy akarnak bárkit is elfogadni,hogy megszabják nekik,hogy úgy csináld,ahogy nekik tetszik.

Hiába várják itt a változást a fejekben van a gond,ez egy népbetegség.

Mondom ehhez ki kell sajnos halnia még vagy 2-3 generációnak,mire eljutunk a nyugat szintjére.

Ami nálunk lépten nyomon észrevehető(pl h egyre többen foglalkoznak az egészségükkel,aki a nyugaton már 50 éve megvolt.

Itt az emberek nagy része még igénytelen és lusta,és abban látják a szórakozást,hogy betolhatnak egy pizzát és tuskó módjára fikázhatják a másikat.Erre van igény.

Kérdező te magad is kirekesztő vagy.

"Akik nem akarnak lánynak öltözni".

Annál nincs gázabb mikor egy meleg úgy akarja elfogadtatni magát,hogy másokat(akik mondjuk szintén kisebbség),mondjuk a transzneműek lefikázza vagy kiemeli,hogy ő mennyivel jobb tőlük.

Ez gyávaság,megalkuvás.

Addig,hogy várod,hogy elfogadjanak,amíg te nem teszed azt másokkal?

2014. júl. 13. 14:25
 56/66 anonim ***** válasza:
43%

Eleve azok az emberek akik a Jobbikban látják a megoldást,mit vársz tőlük?

Most komolyan...

Elkeseredett,önző emberek,akik bedőlnek annak,amiből azok a pojácák megélnek és képviselik a butaságot.

A vallást is erre találták ki.Hülyítésre,butításra.

Hidd el,ha kb 2szer annyiból élne mindenki,mint ma a Jobbik,mint párt megszűnne létezni és az embereket nem érdekelné az sem,hogy mások segélyből élnek,ha nekik megvan mindenük.

Nincsenek elveik,azok csak akkor jönnek elő mikor szegénység van.

2014. júl. 13. 14:30
 57/66 anonim ***** válasza:
43%

Általában mindig azok az emberek jönnek azzal,hogy "4fal között",akik maguk egy percig sem tudnak megélni a 4 fal között semmit,észre sem veszik,hogy mennyire nem a 4 fal között teszik a dolgaikat,annyira természetesnek veszik,hogy fel sem fogják,hogy másoktól mit várnak el.

Vannak olyan egyszerű emberek,akik alacsony érzelmi intelligenciával születtek és csak azt tudják felfogni amit a saját bőrükön is tapasztalnak.

A magas érzelmi intelligenciával rendelkező ember beletudja képzelni magát mások helyzetébe is,és átérzi milyen lenne neki,ha ő lenne abban a helyzetben.

Viszont az érzelmi intelligencia fejleszthető,de van akinek nincs igényre rá.

2014. júl. 13. 14:35
 58/66 anonim ***** válasza:
56%

Az a baj,hogy amint ezt leírom 5 perc és megint jön vmi idióta,aki ugyanazt szajkózza majd,amit eddig,úgy,hogy elolvasta mindazt,amit írtam.

Sajnos a buta emberrel nem lehet mit kezdeni.

2014. júl. 13. 14:37
 59/66 anonim ***** válasza:
57%

Aki valami ostoba korrelációt akar láttatni a melegházasság és a szegénység, vagy Nyugat fejlődése között, azt nem nevezném olyan embernek, akik végiggondolja a dolgokat.

Aki a másik félt csupán pszichológiai tünetnek tetteti, le se sz*rja a másik fél érveit, az ne gondolja, hogy más is normálisan viszonyuljon hozzá.

Addig van szólásszabadság, ameddig a ti véleményetek puffoghat, aki mást gondol, azt ti pszichológiai tünetnek tekintetek. Így nem lesz kiegyezés, kompromisszum - semmi.

2014. júl. 13. 15:04
 60/66 anonim ***** válasza:
93%

1. a Jobbik soha nem fog felkerülni nem kell félned.

2. a szexuális hovatartozás magánügy, és hidd el h az értelmesebbeket sose érdekelte h ki kivel és mikor pont pont veszöcskézik.

2014. júl. 16. 00:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!