Ha a Jobbik nyerne 2018-ban, és életbe lépne a "melegellenes törvény" elhagynád az országot?
Nekem,mint melegnek,ez a törvény lenne az utolsó csepp a pohárban,és az utolsó löket,hogy Nyugat-Európa felé vegyem az irányt. Komolyan,hogy lehet ekkora ellenérzése egy ilyen dolognak a 21.században egy Kelet-Közép európai országban?
20/F.
Nem értem hogy miféle jogukban vannak korlátozva a melegek?
Miben és hol vannak korlátozva? Az élet melyik területén vann "elnyomva"? Mire jogosítva fel őket az hogy túrják egymás farát? Miért takaróznak azzal hogy biztos azért nem kaptam meg ezt meg ezt mert meleg vagyok? Mi köze a szexuális magánéletének bármihez is?
Érdekes szabadság a jobbiké, ami csak a "négy fal között" valósul meg, jogilag már nem.
Csak aztán nehogy majd a ti jogaitok is csak a négy fal között legyenek érvénybe.
A jobbiknál, már csak a szavazóik szánalmasabbak.
De soha nem fog nyerni, csakis azért hozták létre őket, hogy orbánnak malmára hajtsák a vizet.
Még annyi, hogy látom, hogy nálatok a melegség kimerül a seggbe d***ban, gondolom a ti heteroságotokat is hasonlóan mélyen élitek meg.
Mellesleg nő vagyok...
"Ha ennyire putri MO miért vagy még itt? Költözz valami iszlám országba, kíváncsi lennék ott is ekkora arc lennél-e?
Nem vagyok fideszes de azzal egyet értek amit az alaptörvény leír. Házasság Férfi és Nő között köttetik, akár elmaradott gondolat akár nem. Egyedül ez embernél van ez a számomra nehezen definiálható köztes "állapot amit ti egyenértékűnek gondoltok a heteró szexualitással. Az állatvilágban sincs ilyen, aki nemzőképtelen,korcs,beteg az nem szaporodik és kész ,megszakad e hibás génvonal! Ti mint evolúciós zsákutca ezt miért erőltetitek? Csodás látvány lenne mikor két"apuka" sétáltat 1 gyereket. Lenne 1 újabb köcsög jelölt? Ugyan már! És még én vagyok demagóg? Ne nevettesd ki magad! Így is röhej amit a pride-on csináltok:(("
Buta vagy simán.
Nézz utána miket beszélsz :) Létezik biszexualitás is és a ti hatalmas nemámbuza génvonalatok tartalmazza ezt.
Akárhogy veritek magatok, meleg szülők nem nevelnek meleg gyereket, nem tanult viselkedés.
Korcs, beteg meg te vagy, mert a kirekesztés, gyűlölködés többet jelent neked, mint a szeretet. Ezt magyarázd meg, hogy miért jobb az utálkozás a szeretetnél...
És igen, demagóg vagy végtelenül, a saját hülyeséged, vagyis bocsánat, azt a hülyeséget szajkózod amit a szádba adtak...
Gondolom te meg azért lettél "lezbi" mert olyan csúnya lehetsz hogy hogy még a legigénytelenebb férfinek sem kellesz.
Lehet engem butának,korlátolnak tartani,lehet különféle tanulmányokkal takarózni a normális társadalom igen nagy része sose fogja elfogadni azt a vonalat amit te képviselsz. Legfőképpen azon a módon ahogy ránk próbáljátok erőltetni. Ez a fajta szupernormális inger valahogy itt nem működik.
U.I.: A te korlátoltságod híven tükrözi az hogy privát levelet kirakod a közösbe. Szánalmas vagy:((
Na kedves utolsó hozzászóló ezért tart itt ez az ország,ahol. Nem a melegeket kellene intézetbe zárni,hanem az olyanokat,mint amilyen te vagy.
Sőt,jobbat mondok,ki is lehetne az ilyeneket toloncolni innen,mint amilyen te vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!