Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt, hogy nincs...

Miért mondják azt, hogy nincs munka Magyarországon?

Figyelt kérdés
Csak az OLX oldalán több mint 48 000 álláshirdetés van. Biztos több mint a fele kis pénz, de jobb mint a semmi és annál jobb, mintha a segélyért csúszna az ember.

2014. júl. 1. 22:50
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Persze, igazad van! de amikor mondjuk már a hirdetésekben is odaírják, h x év tapasztalat szükséges. Jó, megértem azt is, hogy sokan nem akarják azt, h kitanítanak egy kezdőt a konkurenciának. De itt leginkább azzal van a gond, h a képzési helyek garantálni tudják, hogy ha én elvégzem a képzést, akkor nekem biztosan meglesz olyan tudásom, amivel engem fel tudnak venni.

Persze megértem, hogy ez nem lehetséges így.

De valahogy már mindenkinek van 100 szakmája, amit mondjuk akár pár hónap alatt is el tud végezni, és semmi eredménye.

2014. júl. 4. 11:43
 52/55 anonim ***** válasza:
Mondjuk én még csak itt találkoztam azzal, hogy írogatják, hogy 6 szakmám van, 3 diplomám és 3 nyelvet beszélek, de nincs munkám. Messziről jött ember meg azt mond, amit akar. :)
2014. júl. 5. 00:00
 53/55 anonim ***** válasza:
53%
ezt hogy érted, hogy csak itt találkoztál ilyennel?
2014. júl. 5. 12:56
 54/55 anonim ***** válasza:
53%

# 52:

Ki mondta ezt?

2014. júl. 5. 13:57
 55/55 anonim ***** válasza:

Elárulom hogy nem raknak be irodára ha diplomád van, max ha nagyon szimpatikus vagy a HR csajnak vagy dekoratív vagy és nem vagy kövér vagy jól néz ki a megjelenésed csak akkor kerülsz irodára még diplomával és érettségivel is....

Ismerős 3 diplomával 2 nyelvvizsgával operátor egy cégnél....jelentkezett többször is, és azt mondták neki hogy nem illik bele a testfelépítése és a személyisége az iroda hangulatába....

ergo pofára kapja az ember az állást irodán.

2018. szept. 6. 20:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!