Miért ódzkodik a budapesti városvezetés a 4-es metró meghosszabbításától?
Figyelt kérdés
A Keleti pályaudvartól nem is kellene alagútfúrókat használni, hiszen végig a Thököly út alatt haladna a vonal, így sokkal olcsóbb lenne, mint a mostani szakasz.2014. jún. 26. 20:49
1/4 anonim válasza:
Mert nagyon drága lenne. A mostaninál olcsóbb az még mindig nagyon drága. Meg vannak más prioritások is, pl a 3. metró felújítása.
2/4 anonim válasza:
Mert tehetetlen töketlen banda aki volt van s sajnos attól tartok lesz is. Budapest élhetetlenné tétele már a rendszerváltás előtt elkezdődött s azóta tart. Sok apróságot lehetne említeni de nem teszem. Régen ott éltem s mai is vannak érdekeltségeim ott de örülök hogy már nem kell naponta ott lennem.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert a Thököly út alatt haladna, miért ne kellene fúrni? Lehet, hogy így van, csak nem értem.
Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy ódzkodna. Nagyon akarta már évekkel ezelőtt is a városvezetés, csak az EU ebbe nem ment bele, és most már nem is fog. Márpedig EU-s támogatás nélkül arra sem lesz pénz, hogy a metró tükrét beállítsák.
4/4 anonim válasza:
Azért ami az egész 4es metróra igaz. Rossz helyről indul, rossz helyre érkezik és drága.
"nem is kellene alagútfúrókat használni, hiszen végig a Thököly út alatt haladna a vonal, így sokkal olcsóbb lenne, mint a mostani szakasz"
Miért a vakondok már kiásták az alagutat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!