Rosszabbul élünk, mint 8 éve?
"Jó lenne ha leakadnátok már a reálbéres statisztikáról. "
Ti hoztátok fel, nem mi. Mi csak szóltunk, hogy a linkelt statisztika épp a mi igazunkat támasztja alá.
"és aki elégedett az utolsó 8 éves kormányzati munkával, az jelentkezhet nálam egy atyai pofonért"
Csak nehogy a pofon után kapj egy baráti hasbarugást. :)
"Aki azt meri állítani, hogy nem él rosszabbul, vagy éppen jobban él az nem becsületes úton jutott ilyen helyzetbe! "
Ez baromság. Te is beetted a jobboldali média hazugságait, meg a jobboldal körében terjengő urban legend-eket. Én jobban élek, mint 8 éve, és mégis becsüles úton tettem szert erre. Balfék idióták és irígy bénák szokása az, hogy mindenkit bűnözőnek tartanak, akik náluk leleményesebbek, okosabak, dolgosabbak, vagy csak szerencsésebbek.
"A 8 év eredménye 2,5-szeres életszínvonal csökkenés ezidáig! Sajnos áprilisig meg lesz a 3-szoros romlás!"
Nálad lehet. De az ország átlagát tekintve aligha. (Azért a miheztartás végett szólok, hogy rajtad és a szűk környezeteden kívül él még cirka 10millió ember eben az országban. Nem ártana őket is megkérdezni, mielőtt ilyen messzemenő következtetéseket levonsz.)
Mellesleg meg valahogy nem tapasztaltam most karácsonykor sem azt a nagy szegénységet meg életszínvonal-csökkenést. Az áruházak, boltok tele voltak, fogyott a plazma TV rakásra, emberek ezrei petárdáztak úgy, mint 8 éve senki, és persze annyi hitelt vettek fel megint (a semmire), mint állat.
Nem az életszínvonal csökkent itt, hanem az igények növekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!