Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van, hogy Magyarorszá...

Az miért van, hogy Magyarországon nincs rasszizmus?

Figyelt kérdés
Pedig igény az lenne rá..
2014. ápr. 23. 19:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Az ilyenek miatt szégyenlem ,hogy sajnos én is magyar vagyok!Vajon meddig kell még ezt tűrni!Nem ezt épp eszű becsületes ember nem nézheti ez elől menekülni kell!"

Mi is szégyelljük, hogy az vagy, mert úgy látom a magyarok mocskolásán kívül semmi egyébre nem futotta tőled, na meg csak a kedvenceid mosdatása, de gondolom te is a hasonszőrű társaiddal együtt csak messziről osztod az észt, oda már nem mernétek költözni szegény kedvenceitekhez.

Sokak szerint meg elég sokat tesz az állam a "felzárkóztatásukért", de nem nagyon mutatnak hajlandóságot rá, aztán még itt nyomatod a "becsületes ember" szöveget (el nem tudom képzelni milyen becsületes is lehetsz), és ugyanazt csináljátok mint szerintetek a "drasszisták" mert a saját hibáitokat is a "rasszista" magyarokra, másokra fogjátok.

2014. ápr. 24. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!