Szerintetek tényleg ekkora probléma ma a rasszizmus Magyarországon, mint ahogyan a balliberálisok állítják? Mire jó ez nekik?
Kérdező.
Minden országban ezt csinálják a ballibek.
Beképzelik hogy egy fasiszta , náci országban élnek.
Arra jó nekik hogy feltűnést keltsenek.
Tudod a legjobb védekezés a támadás.
Persze mindennek lejár egyszer a szavatossági ideje.
Úgy látszik a rasszista trapista náci nyilas stb stb kártyának éppen most kezd lejárni. Még a megszokásból, vagy mert nincs alternatíva, megpróbálnak akkorákat sírni hogy az már holló színház, de kb ennyi. A náci kártya lassan tetemre hív, hogy a komolytalanság homályába veszhessen.
Szerintem nem olyan nagy a probléma, mint amekkorának tartják.
Ha érvekkel alátámasztod, hogy miért nem szereted azokat akiket, és ha elmondod, hogy nem mindet utálod, csak azokat akik ... akkor is lerasszistáznak. Tapasztalat.
Egyszer egy ismerősöm nekiállt vitatkozni velem a cigánykérdésről, és a vitát úgy zárta le, hogy "jól van, de te rasszista vagy". "Nem vagyok az"-mondtam. Erre rögtön rávágta, hogy "de az vagy!".
Mások jobban tudják nálad, hogy kit utálsz, ez a probléma. Mások mondják meg ilyen szempontból a te véleményed, és innentől kezdve vert helyzetben vagy, megbélyegeztek. Lásd: náci kártya.
És szerintem sokkal nagyobb gond az, amit mindig mondunk, és ami miatt rasszistának tartanak minket.
" lenne: nem kellene cigányozni-zsidózni-románozni-tótozn"
Meg nem kellene magyarozni.
Nálunk napi szinten vannak rasszista támadások a magyarok ellen.
Valahogy ez senkit nem zavar, de legalább ilyenkor csendbe van a baloldal.
Jobb is;)
6-os vagyok.
De, tényleg nagy a rasszizmus. Most találtam,. de már nem emlékszem ki írta:
"A miniszter a 45. életévüket betöltött, valamint a roma származású személyek munkaerőpiaci helyzetének javítása, foglalkoztatásának elősegítése érdekében e törvényben foglaltaknál kedvezőbb szabályokat állapíthat meg." 1991. évi IV. törvény 20 § 4. bekezdés
Persze szigorúan csak diszkriminációmentesen. Senkit sem különböztetünk meg származása miatt, kivéve a magyarokat. Nekik nem jár segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!