Szerintetek tényleg ekkora probléma ma a rasszizmus Magyarországon, mint ahogyan a balliberálisok állítják? Mire jó ez nekik?
17:§3
"Meg nem kellene magyarozni."
Odaírtam, hogy "stb..."
Ettől független egyetértek Veled, hogy "magyarozni" (de semmilyen más nemzetiségűt) sem kellene!
Igen. Aztán, ha v.milyen csoda folytán összesodródnak velük, akkor már nem olyan nagy a pofájuk.
Idióta társaság, valós tapasztalatok nélkül.
"Pofon egyszerű lenne: nem kellene cigányozni-zsidózni-románozni-tótozni-stb.."
Te sem élték köztük, én mindennap velük élek és szívből utálom őket.
aki nem élt velük, az nem tudja, mi az az önvédelem.
21:44
"Te sem élték köztük"
Ezekszerint nem követ(t)ed az eddigi hozzászólásaimat.
OFF:
Előrébb vagy (értsd: közelebb vagy a megoldáshoz), ha esetleg gyűlölködsz?
De mást nem tudsz csinálni rengeteget megloptak, megkárosítottak, szívből gyűlölöm őket.
Arra értem ha te is megtapasztaltad ,volna a kultúrájukat, akkor te se lennél nagy cigányvédő?
Hány évet éltél cigányok közt? De érdekes , azt mondod te is köztük élsz ,minálunk mindenki gyűlöli őket, faluban, de valahogy a kisebbség cigányvédők valahogy olyan helyen élnek ahol nincs.
Nem durva ez.
Az igazság kimondása nem bűn,nem gyűlölködés.
Bár a mai rendszerben ami hazugságokra épül , semmin nem csodálkozok.
Az igazság önmagában megállja a helyét , csak a hazugságoknak van szüksége az állam erőszakszerveire.
23:29 és 23:36!
Légyszi' fordítsd le magyarra(!), mert nem értem! De tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!