Mert az értelmes embereknek is kezd elegük lenni abból amik itt mennek.
2013. dec. 24. 21:13
2/15 anonim válasza:
Jó programot találtál te is a mai napra. Én meg a pride fórumát olvasgatom.
2013. dec. 24. 21:16
3/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez nem magyarorzságon van így, hanem magyarországon az van, hogy tele van előitéletes emberekkel, kisebbsgeket sztereotipizáló fasisztákkal épp úgy, mint fasisztákat sztereotipizáló antifasisztákkal, akik közé feltehetőleg a kérdező is tartozik. :)
2013. dec. 24. 21:23
4/15 szántóvető válasza:
nyitott szemmel járnak a világban,nem veszik be a sok mocskot ami a médiából özönlik nap nap után rájuk,szerencsére egyre többen vannak ilyenek.a mai középkorosztály reménytelen(néhány ritka kivételtől eltekintve),a nyugdíjasok még rosszabbak,ők megkönnyezik az okt. 23-ai naggyűléseket,talán még tombolnak is.
2013. dec. 24. 21:51
5/15 anonim válasza:
"Én arra számítottam, hogy olyan sok tetkós, kopaszra borotvált tipikus skinhead embereket fogok látni."
Mert ELŐÍTÉLETES VAGY.
2013. dec. 24. 22:28
6/15 anonim válasza:
Az előítéletes mást jelent, sztereotipizált, amivel semmi baj nincsen :)
Amúgy meg sajnos ilyen a magyar mentalitás.
2013. dec. 24. 22:37
7/15 anonim válasza:
"Te is leszel nyugger debilgyerek.Nézd meg a vidéki tanyasi nyuggereket.Ájtatoskodnak a tekenyővájó mellett,egyik sötétebb mint a másik.Na pont olyan hülye leszel te is."
Boldogít azért a tudat, hogy olyan hülye mégsem leszek mint te továris! :D
2013. dec. 24. 22:39
8/15 anonim válasza:
Ha lehülyéz egy sötét fidesznyik azt dícséretnek veszem.A véleményed annyit se számít mint egy pusztába eresztett fing.
2013. dec. 24. 22:43
9/15 anonim válasza:
"Ha lehülyéz egy sötét fidesznyik azt dícséretnek veszem.A véleményed annyit se számít mint egy pusztába eresztett fing."
Én csak röhögni tudok rajtad, ostobenkó liberós, kínodban csak tanyasizni tudtál egyet, megerősítve a véleményemet milyenek is a büdöspöstiek. :)
A te "véleményed", meg hát az annyit sem ér a döglött hintaló.
2013. dec. 24. 22:46
10/15 anonim válasza:
Tényleg nincs jobb dolgod karácsonykor... röhej nincs is hitelesebb egy buzgó társadalmi életű embernél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!