Az miért van, hogy Magyarországon nincs rasszizmus?
"Szeretem a krumplistésztát."
Én írtam. Mégpedig azért, mert a kérdésnek is ennyi értelme van kb.
Van rasszizmus.
Cigányok részésről: hülye magyar paraszt.
Magyarok részéről: ingyenélő korcsok.
Mivel beköltözött hozzátok egy gazdag kínai család akiknek már megint a viselkedésével van a baj, nem azzal, hogy kínai, nem gondolom, hogy rasszizmus rögtön. Bár fel merül a kérdés, hogy vajon a szokásaik miatt viselkednek úgy vagy ezek csupán a kínaiak szemében is kellemetlen emberek.
A 800 ezer embert meg nem kérdeztem meg, mert ha nem viselkedik úgy nem érdekel, ha egy étteremben ülünk, vagy mögöttem áll a pénztárnál. Észre sem veszem. Ha üvöltve trágárul beszélnek és húzzák maguk után a pulyáikat akik közbe köpködnek és a tinédzser kölyök meg ököllel rádmozdul, csak úgy akkor azt mondom igen is mocskos kis ingyenélő bűnöző banda miből vásárólnak itt az Auschanban?
"Az miért van, hogy Magyarországon nincs rasszizmus?"
Te zsidó, te cigány, te arab, te orosz, te ukrán, te román, te albán, te török!!!!!
Tessék, itt a rasszizmus.
Egyébként csak bemásolnék a kérdésedre egy kis idézetet a gyaksiról, kedves kérdező:
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, rasszista írásokért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
Kéne gyűjteni Tetrónak meg a társainak egy 3 szobás Avasi kaliberű lakótelepen egy lakásra, melynek szomszédai a gaz nácikok rasszista áldozatai.
Talán fillérekért meglehetne venni, annyira nem ér miattuk semmit sem a lakás, vagy már a lakásár kalkuláció is rasszista ?:)
Ott majd aztán gyakorolhatnátok a toleranciát, halálig :)
"már hatévesen elhitetik velük az iskolába,hogy ők aljas emberek,rosszabbak a többinél,hogy a tudás vágytól aludni nem tudó gyerek pár hét múlva úgy megy haza könnyes szemmel,nénikém én nem akarok cigány lenni!!"
Igen, vannak ilyenek, de amikor a kamaszodó cigányok fenyegetik sorra a fehér bőrű "parasztokat" (ők így hívnak minket), hogy adjon pénzt meg ilyenek, akkor azért összeszorul az ember keze. Most lehet mondani, hogy azért kérnek, mert nincs pénzük, pedig csak cigire vagy piára kell az a pénz. De akár említhetnénk a mobilok elrablását, vagy esetleg cipők ellopását (öltözők)...persze azt is lehet mondani, hogy a fehérek is csinálnak ilyet, de azért ez inkább a cigányokra jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!