Diplomával 77 ezer nettó?
Figyelt kérdés
Üdv kommunikáció szakos diplomám van, és egy helyi rádiónál dolgozok, ugatok meg szerkesztek napi 8 órát. Normális, hogy ezer havi 77 nettót (br. 118) kapok? Már 2 éve munkát kerestem, rákényszerültem, hogy elfogadjam. Vagy a médiából nem lehet már megélni? 13 éves korom óta rádiózni akartam.
Köszi FIDESZ/MSZP meg mindenki!
24/F
2014. ápr. 8. 10:50
11/43 anonim válasza:
Én természettudományos végzettséggel kerestem 60 ezret nettóban, amiből elment buszra 20 ezer havonta.... szóval kevesebbet kerestem, mint Te.... most újra érettségi, és újra iskola jövőtől, orvos-vagy tanár szakkal. (-:
Örülök, hogy az Lmp-re szavaztál, én is rájuk, szerintem is normálisak.
26/F
12/43 anonim válasza:
Pontosan a diplomás minimálbért kapod, ki van ez számolva... Csináld ezt, ameddig nincs jobb, de folyamatosan keresgélj szerintem.
13/43 anonim válasza:
A munkáltatók NEM a diplomádért fizetnek és nem az idődért, hanem az általad elvégzett munka értékéért. Jó lenne ha ezt végre megtanulnátok. Senki nem fog azért 2-300 ezret a zsebetekbe rakni mert a suliévekre még ráhúztatok öt évet további fenéklaposítással... A továbbtanulásnak a szakmai képzésnek célirányosnak kell lennie, időben ki kell választani, hogy mi az a jól fizető szakma ami érdekel, ÉRTENI KELL HOZZÁ, képezni magad, és akkor lesz jó fizetésed, ellenkező esetben meg nettó 77ezret kap az ember.
14/43 anonim válasza:
örülj,hogy van munkád....mellesleg büfészakos diplomával mit akarsz? nekem van egy orvos ismerősöm hallod,6éves ált. orvosi diplomával nem talált munkát.azóta kint él angilában,szóval nem vágom mit csodálkozol annyira!
16/43 PHP de kóder! válasza:
"kommunikáció szakos diplomám van"
koszi, ennyi eleg is volt
17/43 A kérdező kommentje:
Kedves PHP kóder egyik haverom meg mérnök informatikus, és többek között weblapkészítésben is igen otthon van, de csak egy sulinál tudott rendszergazdaként elhelyezkedni szintén ennyiért. Volt ezer féle cégnél de sehova sem vették fel, mivel pályakezdő. Neki az informatika, nekem a média a szakterületem. Szerintem ezért nem kéne egymást oltani. Nem lehet mindenki IT szakember.
2014. ápr. 8. 11:14
18/43 anonim válasza:
Mondjuk a mérnök informatikus pont az a szak, ahol szinte csak a tudás számít, nem a végzettség. Egyik ismerősömnek nem lett meg a diplomája egy tárgy miatt, mégis már suli alatt elég jó fizetéssel dolgozott egy weblapkészítő cégnél, most pedig külföldön dolgozik egy hasonló kaliberű cégnél többször annyi pénzért. Diploma nélkül.
19/43 anonim válasza:
úristen, 60-70 ezerért mekizni se mennék haza..ti meg örültök hogy van munkátok... lépjetek már le...
20/43 A kérdező kommentje:
19: honnan írsz? És ott mit csinálsz?
2014. ápr. 8. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!