Hány diplomátok van? És hányat akartok? Eltudtatok a diplomával vagy diplomátokkal helyezkedni? Mennyit kerestek? Nettó
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 17:32
1/5 anonim válasza:
Nekem még egy sincs, de dolgozom rajta, hogy egy legyen. :) Többet nem szeretnék, inkább tanfolyamot szeretnék elvégezni még mellette, ami nem tart ilyen sokáig.
2/5 anonim válasza:
Egy sincs. Egy jó lenne, de nincs rá pénzem. Van munkám, és EL TUDTAM helyezkedni diploma nélkül is. Annyit keresek, mint sok diplomás. Nem érdekes, hogy mennyit. Nettó az te vagy?
3/5 anonim válasza:
most még egy sincs, de ha minden jól megy két év múlva már kettő is lesz. most párhuzamos képzésbe járok egyszerre két ttk-s szakra. elhelyezkedést majd meglátjuk. reméljük a legjobbakat. :-)
4/5 anonim válasza:
Egy sincs, de szeretnék kettőt csinálni.
5/5 anonim válasza:
nekem 1 van, de 100 körül kapok, 5 évig szívattak érte.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!