Mégis hogyan nyerhetett a fidesz? Mindenki utálja őket, épp csak a levegő adót nem vetették még ki!
Mindent elvettek mindenkitől, rengeteg új adó lett, rengeteg áremelkedés. Mindenkitől azt hallom mekkora szemetek. Itt ezen az oldalon is mindenki szidja őket. Hogy nyerhettek akkor mégis??? Kik szavaztak rájuk akkor?
Szerintem biztosan csaltak. Nem létezik, hogy ennyi hülye állat ember van aki rájuk szavazott. 28 milliárdért épült egy km autópálya meg a hülye stadionjaik amikor mennyien éheznek. Lehetetlennek tartom, hogy ennek ellenére mégis ennyien rájuk szavaztak volna. Mert ha mindenki szidja őket akkor mégis ki szavazott rájuk??
Na te híres Mutyesz-imádó, a Kelet-Magyarországra szánt EU-s pénzek hová lettek? Hányan nyúltál le? Luxus stadion épült belőle Debrecenben? És a szegénységben sem hiszel?
A kettészakadt ország
Miközben a kormány a beindult gazdaságnak örül (jobban teljesítünk), a javuló makroszámok mögött kegyetlen tények maradnak láthatatlanok. Az országban regionálisan hatalmas különbségek vannak: míg Közép-Magyarország egyre jobban fejlődik (Itt a munkanélküliség 4-6%), Észak-kelet Magyarországon 16-20%, és ez már a közmunkával kozmetikázott érték. Nem véletlen, hogy itt a Jobbik a második legnépszerűbb párt. 2009 és 11 között ebben a régióban 30-40%-kal maradt el az GDP országos átlagától a helyi, míg Közép-Magyarországon átlag 60%-kal volt több. Utóbbi régió termeli meg a magyar GDP 48-50%-át, míg Észak-Magyarország 7,2%-ot csak. Nő innen az elvándorlás is, s jellemzően nyilván csak azok maradnak itt, akik teljesen képzetlenek, akinek egyre kilátástalanabb a jövőjük - nagy kudarca ez az uniós regionális támogatásoknak. Tulajdonképpen gettósodik az ország – az új kormány változatlan gazdaságpolitikája pedig csak mélyíteni fogja Magyarországon belül a szakadékokat.
Utolsó teljes mértékben egyet értek veled. Saját tapasztalat: Szolnok megye, munka nincs (protekcióval akad) így költöztünk bátyámmal együtt Budapestre. 2 éve ennek. 2 év alatt én nem találkoztam 1 emberen kívül (!) olyannal, aki budapesti lenne. Az összes ismerősöm Borsod, Szabolcs, Hajdú, Nógrád, Heves, Békés, Csongrád, Szolnok megyei.
Azt hagyj ne mondjam, hogy a házuk ott vidéken, áron alul sem tudják eladni. Fent meg élnek albérletben. Szörnyű, hogy hagyták így lepusztulni ,,Keletet,,
Szerintem túl sokat hallgatod a lánchíd rádiót.
Ezek a bitangok sok tudatlant megvezetnek a gyűlölet keltő aljas hazugságaikkal!Mégpedig azon okból,hogy "egy tudatlannak minden hipotézis az igazságot jelenti."Ezért mondja a Biblia"Soha senkinek semmit ne higgy el,amíg annak igazságáról meg nem győződtél" A mai politikai állást csak úgy lehet megérteni,ha 1902től vizsgáljuk a Magyar történelmet,szigorúan objektíven!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!