Mégis hogyan nyerhetett a fidesz? Mindenki utálja őket, épp csak a levegő adót nem vetették még ki!
Mindent elvettek mindenkitől, rengeteg új adó lett, rengeteg áremelkedés. Mindenkitől azt hallom mekkora szemetek. Itt ezen az oldalon is mindenki szidja őket. Hogy nyerhettek akkor mégis??? Kik szavaztak rájuk akkor?
Szerintem biztosan csaltak. Nem létezik, hogy ennyi hülye állat ember van aki rájuk szavazott. 28 milliárdért épült egy km autópálya meg a hülye stadionjaik amikor mennyien éheznek. Lehetetlennek tartom, hogy ennek ellenére mégis ennyien rájuk szavaztak volna. Mert ha mindenki szidja őket akkor mégis ki szavazott rájuk??
A válaszodra két közhellyel lehet felelni.
1,A vakok közt a félszemű a császár.
2,Az egyik 19,a másik 1 híján 20.
Részemről azért szavaztam a Fideszre,bár Orbán meg van bolondulva,mert úgy gondolom egyszerűbb az ő igényüket szinten tartani állampénzből,mint egy új bagázst pereputtyostól bebiztosítani több generációig mindenféle anyagi gond nélkül.Nekik most kellene összekuporgatni hetedíziglen házat,autót,nyaralót,Kajmán-szigeteki bankbetétet....Hál' Istennek,a Fidesznek ez már mind megvan.
"egyszerűbb az ő igényüket szinten tartani állampénzből,mint egy új bagázst pereputtyostól bebiztosítani"
Ebben is van valami.
A valaszt azoknal a nem magyarorszagon elo retkeknel kene keresni akik akkor kaptak szavazati jogot, hogy nem ennek az orszagnak fizetik az adot,es meg csak nem is itt elnek!
De dontenek a mi sorsunkrol!
Vajon en is mehetek az o orszagukba szavazni?
En legjobban a burgerlandi magyarokert aggodom...
45: Már nem tudom, hanyadszor linkelem ezt be, de kérlek, olvasd el.
A FIDESZ összesen 60 ezer szavazatot kapott a határon túlról a hazai ~2,1 millió szavazat mellé. Szerinted mit számított?
Üdvözöllek felség!
Igen gondolom így kell szólítani aztatatatat aki mindenkinek képzeli magát.
Bár... ez érdekes,mert az angol herceg plédául lemondott erről.
tegnap 15:51
Egy valagostoba vérjobbikosnak feleslegesen magyarázol. Őt csak az indulatai vezérlik.
Ne sírjál. Segitségedre sietek Ime: olvastam valahol: Örüljetek együtt az örvendezőkkel.
És,hogy valami nyugtatót adjak: 12 évvel korábban mi sirtunk,vagy legalábbis,szörnyen le voltunk sújtva: "Hogy lehet hogy a komcsikra szavaztak,mikor annyit szenvedett tőlük az ország népe,Bizonyos elemeket kivéve" amit nem írhatok ide,mert engem árgus szemmel figyelnek a modertalanátorok.
Tisztelt fikázók.
Mi lesz veletek? Eddig még volt valaki, akinek a nyakába varrtátok a várható, majd bekövetkezett vereséget, de most, hogy az összefogás pártjai ismét önállóan indulnak a következő választáson, kire zúdítjátok majd az indulataitokat? A beteges fóbiáitokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!