Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis hogyan nyerhetett a...

Mégis hogyan nyerhetett a fidesz? Mindenki utálja őket, épp csak a levegő adót nem vetették még ki!

Figyelt kérdés

Mindent elvettek mindenkitől, rengeteg új adó lett, rengeteg áremelkedés. Mindenkitől azt hallom mekkora szemetek. Itt ezen az oldalon is mindenki szidja őket. Hogy nyerhettek akkor mégis??? Kik szavaztak rájuk akkor?

Szerintem biztosan csaltak. Nem létezik, hogy ennyi hülye állat ember van aki rájuk szavazott. 28 milliárdért épült egy km autópálya meg a hülye stadionjaik amikor mennyien éheznek. Lehetetlennek tartom, hogy ennek ellenére mégis ennyien rájuk szavaztak volna. Mert ha mindenki szidja őket akkor mégis ki szavazott rájuk??

2014. ápr. 7. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
62%
Digo, azért az sem mindegy, hogy akar-e egyáltalán tenni egy párt azokért a bérekért vagy sem! Csodát senki nem vár 8a józanabb emberek közül), de azt igen, hogy legalább dolgozzanak értük!
2014. ápr. 7. 12:10
 32/65 anonim ***** válasza:
16%
Holdhercegnő, azt mondd meg nekem, miért nem vállalta Orbán a vitát?! Egy komoly embernek illene odaállni a kihívóival szemben.
2014. ápr. 7. 12:13
 33/65 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy én nem lepődtem meg. Ismerőseim több mint fele szavazott az Összefogásra, ezért mertem azt hinni, hogy nem lesz akkora lebőgés, még egy kicsit reméltem is, hátha el lesz kapva a Fidesz. És tényleg, Bp 15-ben fej fej mellett van még mindig Kucsák és Kunhalmi, asszem valami 22 szavazat van köztük, el se dőlt még. Szóval nem én voltam a hülye, mert itt tényleg megosztott a dolog, és ez igaz kb. egész Budapestre. Én vidéken vagyok kiakadva, a masszív narancsködükkel.
2014. ápr. 7. 12:18
 34/65 anonim ***** válasza:
15%
Az LMP-re szavaztam ennek ellenére mondom , hogy nem volt csalás. Jól dolgozott az aki a térképet rajzolta a legtöbb helyen egy 35-40% körüli Fideszes eredmény egyéniben elég volt a győzelemhez. Végignézed a térképet nagyon sok helyen sokkal szorosabb volt mint négy éve. Ez ilyen. Magyarország soha nem fog talpra állni ezután.
2014. ápr. 7. 12:41
 35/65 anonim ***** válasza:
76%

"Szomorú vagy, hogy nem jött be a tipped a 80%-s Jobbik-győzelemről? "

XDXD EZEN BEROSÁLTAM:D

2014. ápr. 7. 12:42
 36/65 anonim ***** válasza:
84%

"Ajánlom figyelmedbe: [link] "

A Novák résztulajdonában lévő kurucinfo pontosan annyira hiteltelen, mint a Népszabadság vagy akár a Magyar Nemzet. Mind-mind politikai szócső, az igazságot nem ott kell keresni.

2014. ápr. 7. 12:44
 37/65 anonim ***** válasza:
16%
Ez az, pontozzatok, öljetek meg:D Jellemző...:D
2014. ápr. 7. 12:48
 38/65 anonim ***** válasza:
65%
# 37 jó. Akkor úgy mondom neked, hogy én is abban az ózdi utcában lakom, és láttam az egész pénz- és laposztást, plusz, Obbágy Csabát is. Mostmár csak rajtad múlik elhiszed-e, én nem hazudok.
2014. ápr. 7. 12:52
 39/65 anonim ***** válasza:
87%

https://www.youtube.com/watch?v=XwRWk6sBsEM

hogy oldjam a feszültséget:D

2014. ápr. 7. 13:03
 40/65 anonim ***** válasza:
100%

39: Erre is csak ezt tudom írni, mint az utaztatásra: ha el is ment emiatt bárki szavazni, mi a garancia? Bedobhatta üresen, rajzolhatott rá pillangót, hajtogathatott belőle kishajót, vagy beikszelhetett más pártot is, neadjisten az összeset. Számláltam már többször szavazatot, el se hiszitek, miket kapunk néha... :D A nemi szervek rajzaitól kezdve komplett saját költésű verseken át a mindent beikszelésig mindent láttunk már szerintem, de az üres szavazólap sem ritka. :)

Ha megnézed az országos adatokat, a leadott szavazatok közel 1%-a volt érvénytelen, ami több mint 40 ezer! Szinte biztos vagyok benne, hogy jórészt olyanok adták le, akiknek közük nem volt a szavazáshoz, de valahogy mégis odakerültek, mint a magatehetetlen idősek, írástudatlan megvásárolt szavazók vagy épp dilinyósok.

2014. ápr. 7. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!