Mégis hogyan nyerhetett a fidesz? Mindenki utálja őket, épp csak a levegő adót nem vetették még ki!
Mindent elvettek mindenkitől, rengeteg új adó lett, rengeteg áremelkedés. Mindenkitől azt hallom mekkora szemetek. Itt ezen az oldalon is mindenki szidja őket. Hogy nyerhettek akkor mégis??? Kik szavaztak rájuk akkor?
Szerintem biztosan csaltak. Nem létezik, hogy ennyi hülye állat ember van aki rájuk szavazott. 28 milliárdért épült egy km autópálya meg a hülye stadionjaik amikor mennyien éheznek. Lehetetlennek tartom, hogy ennek ellenére mégis ennyien rájuk szavaztak volna. Mert ha mindenki szidja őket akkor mégis ki szavazott rájuk??
Kérdező!
1. Hogy lehet szerencsétlen Orbán egyszerre zsidó és Hitler is? Nem mintha én bírnám, de azért baromnak mégsem kell lenni. Nem egyszer hallottam már ismerősöktől, hogy azért szavaznak a Kormányváltókra, mert a Jobbik fajgyűlölő, az Orbán meg cigány/zsidó. :D Néha hihetetlen, mi zajlik az agyakban, pártállástól függetlenül.
2. A határon túli szavazatokon nem sok múlik. Nézd meg a választás hivatalos oldalát külföldről kb. 80-90 ezer szavazat érkezik, és országos szinten több mint 40 ezer érvénytelen szavazat van, csak hogy az arányokat lássuk. A külföldi szavazatok nem döntő erejűek, ráadásul a ma ismert eredményekben még nem is szerepelnek, mivel az azokat tartalmazó borítékok még úton vannak.
3. Írd már le kérlek, milyen módon csaltak, mert nagyon érdekelne. Én nem látok rá technikai módot, ezt az eredményektől függetlenül mondom. Zárt, hiteles, külföldi ellenőrzések által jóváhagyott rendszerről beszélünk.
Digo, az aláírások alapján itt mindenféle korú és társadalmi helyzetű ember véleményt nyilvánított, egyöntetűen. Nem hiszem, hogy okuk lenne hazudni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..
"Hogy lehet szerencsétlen Orbán egyszerre zsidó és Hitler is? "
Akkor az érdekesség kedvéért elmondanám, hogy Ariel Saron nemrég elhunyt volt izraeli kormányfőt többen nevezték már zsidó Hitlernek a tettei miatt, amiket katonaként elkövetett.
Én már leírtam párszor és leírom most, akinek nem tetszik ez az egész, az menjen el az országból.
nekem sem tetszik, én is elmegyek, a sok fideszmániás meg maradjon itthon, miközben a fiatalok elhúznak külföldre.
Majd meglátjuk, hogy mire mennek a drága hazájukkal, ha a 18-35 közötti korosztályból alig marad itthon valaki dolgozni az amúgy is kevés, 70-80-at tejelő munkahelyen.
Majd jól megdöglik az imádott hazájuk.
Ennyi, nem kell ezt túlkombinálni.
24: persze, van olyan is, de azért valljuk be, Orbánnal rohadtul nem olyan jellegű problémák vannak, mint egy közel-keleti állóháborúval, ahol tízezrek halnak meg értelmetlen gyűlölet miatt!
Orbánt egyértelműen antiszemitizmussal szokták vádolni, ahogy legutóbb, a német emlékmű kapcsán is történt. De akkor most antiszemita vagy zsidó? El kéne dönteni, mert ez a teátrális hülyeség pont a baloldalnak árt a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!