Szerintetek mennyi a "reális" ára egy szavazatnak? És ha ti eladnátok a szavazatotokat akkor mennyit kérnétek érte?
Sokszor voltam már szavazatszámláló, most is leszek.
Ha egy x van a körön belül, lehet, akármilyen rajz, szitkozódás írva a szavazólapra, attól még az érvényes szavazatnak számít. Többek között akkor lesz érvénytelen, ha mondjuk, egy másik karikában is van egy x.
Amúgy elég sok módja van, pl. kiviszik a szavazólapot, kint kitöltik, leragasztják, felveszi az illető a sajátját, amit eltesz, bedobja a lezárt borítékot, kicsempészi a sajátját, és odaadja a szavazatvásárlónak, aki kitölti, és adja a következőnek, és így tovább.
Eredmény egy üres boríték be van dobva, (az első) de sokan teszik zsebre a potya borítékot, mert nem kötelező használni.
.
Szerintem úgy négy év börtön.
Csak annyi időre kellene hűvösre tenni mindenkit aki elad, vagy megvesz egy szavazatot, amennyi időre ezzel befolyásolta egy ország jövőjét (tehát egy politikai ciklus, azaz négy év).
Szerintem ez a reális ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!