Ti hány forintért adnátok el a szavazatotokat? Mondjuk országgyűlési választásokon.
Sokan mondják, hogy nincs az a pénz, de biztos, hogy van :D
Én egymillió felett már gondolkodnék rajta, tízmillió felett elfogadnám.
A lényeg az, hogy végül úgyis azt jelölök be akit akarok (ugyebár ha megtudják, hogy mégsem rájuk szavaztam akkor mehetek Strasbourgba :D)
Lássuk csak sorrendben:
Jobbik - még fizetnék is azért kb 5000-et hogy rájuk szavazhassak
LMP - ha fizetnének 50ezret rájuk szavaznék
Fidesz - ha fizetnének 100 ezret
Együtt 2014 ha fizetnének 150 ezret
DK - MSZP 150 ezer fölött szavaznék rájuk, nem szivesen árulom el a hazát de hát pénzből élünk...
"Ti hány forintért adnátok el a szavazatotokat? "
Annyit úgysem fizetnének...
#5: tehát ilyen egy igazi, jobbikos "hazafi"? Még annyire sem tartod a szavazatod, mint a cigányok? Hogy lesz így "Magyar"ország?
Ha valaki ilyen ajánlattal keresne meg, igyekeznék felalkudni, de elfogadnék bármennyit.
Aztán szavaznék arra, akire akarok, úgysem tudja ellenőrizni:D
Semennyiért, nekem nem számít annyit a pénzt, hogy odáig süllyedjek, hogy megvegyenek.
Amúgy meg amíg titkos választások vannak, addig max. elfogadnám a pénzt, aztán úgyis arra szavaznék, akire akarnék, hiszen nem állhatnak revolverrel a fejem fölött, mikor x-elek.
Erre találták ki az ún. láncszavazást.
Ja,és a kamerás mobiltelefont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!