Reális lehetőség a 70 éves nyugdíjkorhatár? Mi vár a mai fiatalokra?
Csehországban úgy tudom már be is vezették a kemény 70-est.
Én nem tudom , de ez nagyon rossz.
Oké , a német , osztrák nyugdíjasok még 70 évesen is hegyet másznak , de a kelet-európai nyugdíjasok nem éppen , nálunk nincs olyan egészségmegőrző kultúra ,sokuk 70 évesen már nagyon rossz állapotban van.
Ők majd kampós bottal fognak dolgozni járni?
Hát ez a probléma, 50, de főleg 60 év felett már nehéz munkát találni. Ezek szerint nekik majd a tartalékaikból kell megélni, illetve kapnak majd 100 Euró szociális segélyt, hogy ne haljanak éhen a nyugdíjba vonulás időpontjáig.
4 millió öreget és 1 millió kisebbségit kell majd segélyezni az államnak. Hogy fogjuk ezt bírni?
nyugdíj biztosan nem.
működőképes volt az ország a rendszerváltás idején,nem függtünk senkitől,25 év alatt sikerült nyomortelepet csinálni.nesze neked Unió..
70 év?addig nem él egy magyar ember mivel mérgezett szeméttel etetik(legalábbis arra van pénze csak).
a fiatalokra nyomorgás vár,annyi adót fognak fizetni hogy belerokkannak.
A mostani fiatal generációnak már nyugdíja sem lesz ha így haladnak a dolgok?
Ki fogja megkeresni? Akik külföldre mennek, vagy a sok ingyenélő? Bár az utóbbiak megkeresik, a szekrényedben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!