Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van ha mégsem kamu és ez...

Mi van ha mégsem kamu és ez is egy jó pénzbevételi lehetőség a kormánynak, főleg hogy most súlyosbitották a büntetéseket?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 25. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu akkor igazak a hírek..
2012. ápr. 25. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Mi lenne, ha kibaxnál a kormánnyal és kivételesen betartanád a KRESZ-t? Majd mindjárt elmagyarázza valaki, hogy van olyan állampolgárbarátunk, a kisember aki belerokkan anyagilag egy elsősegélydobozba.
2012. ápr. 25. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

"(ORFK) szóvivője... Jelezte ugyanakkor, kollégáinak lehetősége és joga van az elsősegélydobozok meglétének és azok tartalma lejáratának ellenőrzésére."

Ez így van, mindig is így volt.

Ha csak pénzt akarnának beszedni, bármivel megfoghatnának, és nem is jelentenék be előre.

2012. ápr. 25. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Így is úgyis tartasz a gépkocsidban érvényes elsősegélycsomagot, tehát nem mindegy ellenőrzik-e?
2012. ápr. 25. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemcsak meg kell lennie, hanem a szavatossági időnek is jónak kell lennie. Ha figyelmetlen valaki, akkor 50 ezre bánhatja, hogy a géz 2 napja lejárt.
2012. ápr. 25. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Mintha bármit is érne az egy balesetnél.

Nekem sose volt, de már kocsim sincs, mert összetörtem :D

Amúgy baromi logikus, hogy 100 emberből 99 a csomagtartóba tartja azt a szart mert persze hogy akkorára van gyártva az a rohadt doboz, hogy még véletlenül se férjen el a kesztyűtartóba, de amikor van egy baleseted, és az ajtót se birod kinyitni, mellettedülőből meg ömlik a vér, plusz esetleg még a lábad is beszorult vagy szétment, hogy jutsz el a csomagtartóig, hogy kivedd azt a szart?

Arról már nem is beszélve, hogy egy kisebb koccanás is elég hátulról, hogy ne bírd kézzel feltépni a csomagtartó ajtaját..

Szóval a magyar szabványt ideje volna végre lehúzni a wc-n, vagy megújítani kicsit.

40 éve nem tudtak újítani!

2012. ápr. 25. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Ma néztem a Duna Tv-t, és ha jól emlékszem, a Magyar Autóklub elnöke(?) is azt nyilatkozta hogy ez nem igaz ( beszélt valami rendőr haverjával).

Felvetődött, hogy ez egy ügyes reklámfogás néhány raklapon maradt eü doboz értékesítésére, mert ez a riogatás főként e- mailen ment.

Ami meg a jó bevételi forrást illeti: tartsd be a szabályokat, így nem kell fizetni. Ez is egy alternatíva, nem tudom, miért nem lehet ehhez így hozzáállni. Aztán jól kib*sz*l velük, mert egy fityinget sem fizetsz a kasszába. Ennyi.

2012. ápr. 25. 18:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Az előbb irta valaki a tv2 mokka csikon, hogy még is igaz lehet mert két ismerősőt is megbüntették most a elsősegély csomag lejárati dátuma miatt, azt hiszem az egyiknél 30 ezer volt irva a másiknál 50 ezer és valami dunakeszi lakos irta.
2012. ápr. 26. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a rendőrök most kaptak egy jó tippet a médián keresztül.
2012. ápr. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!