Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok milyen emberek akik...

Azok milyen emberek akik Március 15. is csak a Jobbikot sarazni mentek ki?

Figyelt kérdés

Állítólag Hitgyülisek voltak.

Ezek a szemüveges fiatalok akik még a szemüket sem vállalták fel, nincs bennük annyi méltóság, tisztelet hogy legalább ne egy nemzeti ünnepen tegyék magukat?

Miért kell még egy Magyar nemzeti ünnepen is az antiszemitizmusról beszélni???

https://www.youtube.com/watch?v=rLDd-o5qMsQ&feature=player_e..

2014. márc. 15. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
33%
Adjon az Isten, jobbik mentes, náci-mentes, békés jövőt!
2014. márc. 17. 08:21
 82/85 anonim ***** válasza:
25%
Nemzeti ünnepen is sarazni, dobálózni nagyon nagy ostobaságra vall. Szerintem ezek az elvakultak még a karácsonyt is erre használják fel, hogy rettegjenek, és sárral dobálózzanak. Egyébként több ilyen "tüntető" szinte sírva fakadt, amikor a kezébe kellett vennie a nemzeti zászlót, annyira undorodott tőle. Vajon a Szovjetuniót, vagy a Habsburgokat várják vissza?
2014. márc. 17. 09:55
 83/85 tetro ***** válasza:
26%

09.55

"Egyébként több ilyen "tüntető" szinte sírva fakadt, amikor a kezébe kellett vennie a nemzeti zászlót, annyira undorodott tőle"

aha... :D

2014. márc. 17. 09:57
 84/85 rémuralom ***** válasza:

"Ez már nem a kilátogatók hibája hanem az összes párté. Minden megemlékezésbe belekeverik az aktuálpolitikai eseményeket. Ez régóta így megy."

Ha úgy van meghirdetve a dolog, hogy "a kormányváltó összefogás március 15-i rendezvénye" vagy "a Jobbik ünnepi megemlékezése", akkor mégis miért számít bárki is arra, hogy nem fognak aktuálpolitikai témák előkerülni? Szerintem aki egy ilyen rendezvényre kimegy, jó eséllyel teljesen tisztában van azzal, hogy ott mocskosorbánozást/bukottbaloldalozást-rezsicsökkentésezést/zsidózást-cigányozást fog hallani. Ne adj isten, épp azért megy ki, mert ezt akarja hallani.

2014. márc. 17. 19:03
 85/85 A kérdező kommentje:
Én még sehol sem hallottam cigányozást zsidózást, pedig már meghallgatnám és fel is venném kamerával.
2014. márc. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!