Azok milyen emberek akik Március 15. is csak a Jobbikot sarazni mentek ki?
Állítólag Hitgyülisek voltak.
Ezek a szemüveges fiatalok akik még a szemüket sem vállalták fel, nincs bennük annyi méltóság, tisztelet hogy legalább ne egy nemzeti ünnepen tegyék magukat?
Miért kell még egy Magyar nemzeti ünnepen is az antiszemitizmusról beszélni???
https://www.youtube.com/watch?v=rLDd-o5qMsQ&feature=player_e..
Értem, kedves utolsó. Izraelt "szövetségesnek" tekinted.
Gondolom, te is magyar vagy.
Csak egy kérdésem lenne hozzád:
Ez az eset több, mint egy éve történt. De konkrét érv azóta sem született arra, miért kellett kitiltani a magyar zászlót a SAJÁT sportcsarnokunkból. Lényegében itt tettek egy olyan gesztust, hogy a saját országunkban szolgák vagyunk.
Egyedül a Jobbik követelt magyarázatot. S kapott? Nem.
A baloldalt miért nem érdekelte ez a dolog??
És ha már állandóan antiszemitizmusról beszélünk, akkor ez minek minősül? A nép sárbatiprásának?
(Mielőtt jelzőkkel illetnétek, közlöm hogy NEM vagyok náci, fasiszta, sem egyéb "gyűlölködő" eszmét hirdető személy.
Csak egy átlagos magyar fiatal vagyok, Jobbik-szimpatizáns. Nem vagyok részeges kopasz állat, nem vagyok garázda, csupán tanulok és sportolok.)
Erre a pártszínes dologhoz még annyit, az összes párt a saját színeiben vonult ki (kivéve az összefosást, nekik nem ér annyit megjátszani egy ilyen magyar ünnepet mint elázni az esőben), viszont ezek a hitgyülisek is egyen pólókban mentek ki, ráadásul ők nem megemlékezni mentek ki, hanem hanem tisztán gyűlölődni minden színhelyre ahol voltak valakik.
Most ezek mivel jobbak? Sokukon még kokárda sem volt, azt is csak azért rakták ki némelyek hogy ne legyen ülepen billentve amiért látványosan provokációra használnak fel egy ilyen ünnep napot.
Ők hol vagy hogyan emlékeztek meg 15.-ről?
Sehogy, ők tisztán provokálni mentek ki, de már megint nem a nyilvánvalóan rosszakon csattan az ostor, hanem azokon akik ezt szóvá teszik.
Én pont az ilyenek miatt akarom hogy Jobbik kormány legyen, mert ezt a fertőt és kifordult rendszert fel kell számolni.
14.53
tudtommal a Jobbik szimpatizánsok felbukkantak már mindenféle rendezvényen. Sőt ha jól tudom a Jobbik nemrégiben egy zsinagógában tartott párt rendezvényt, ahol zsidózni és a holokausztra célozgatni sem voltak restek. bárki aki ez ellen szót emel, az valójában éppen az ellen van, amit te fertőnek nevezel.
16.37
aha... egyszer volt zsinagóga, és teljesen véletlenül esett rá a választás, a másik néhány tucat opció helyett. gondolom számodra ez így kerek, de én vagyok a korlátolt...
nem volt zsidózás? szeretnéd róla a videót?
16.45
amikor elfogynak az érvek, akkor a butábbjának csak a személyeskedés marad.
17.11
számodra egy ismeretlen ember lezsidózása komolyan érvnek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!