A Jobbikot miért ítélik meg negatívan a szavazói miatt?
Mert a szavazók értelmi színvonala mutatja a párt színvonalát is.
(Nem csak a Jobbiknál, mindenhol!)
"mindemellett azt terjesztik, hogy arról szól a a Jobbik, amit ők csinálnak."
Tehát a Jobbik a cégnél a csoportvezető?
Azért ,mert az embernek egy kigyúrt,kopasz állat jut eszébe ,aki éjjel kettőkor részegen az utcán a haverjaival olyanokat ordít a vakvilágba,hogy:rohadt zsidók! meg ehhez hasonlók.
Ami egyébként nem igaz csak ez megy be az ember agyába ott ahol tényleg látni ilyet,de cigányt csak hírből vagy onnan se hallottak,max a zenéjükről.
Egyébként tényleg vannak ilyenek közöttük ,de a szavazóik nagy része hevesi,nógrádi,szabolcsi vagy borsodi nyugdíjas akiknek már az utolsó esélyeik egyikét jelenti az x a lapon.
Halkan megjegyezném hogy nagyon sok Jobbikosról nem tudod hogy az, mert nem szívesen merik felvállalni véleményüket ebben a demokráciának hazudott diktatúrában.
Sokan azért sem vállalják fel mert egyből azt köpködik rájuk mint amit a sok hazug itt. Én megbízhatóbb társaságban nem szokta véka alá rejteni, valamennyire sikerül is mindig kibillenteni az esetleges tudatlanokat akik a balos médiát látják csak, általában avval hogy elmondom mit is akar a párt, és hogy rajtam is látszik hogy nem vagyok olyan náci akármi mint amikkel ijesztgetik a naivakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!