Az Összefogás szavazói miért Oroszország / Putyin ellenesek?
Miért kellene választani a kettő közül?
Én mondjuk személy szerint választok, mégpedig az EU-t, s az ok igen egyszerű: Magyarország szerintem inkább tartozzon a demokratikus Nyugat-Európához, mint a féldiktatórikus, embertelen, "ahomoszexualitásbűn" Oroszországhoz.
Jó néhány évtizeden keresztül részünk volt abban, hogy milyen volt az orosz szférába tartozni, szerintem ez éppen elég arra, hogy tudjuk: kösz, nem kérünk belőle még egyszer.
Eddig az volt a hazaáruló, aki nem utálta az oroszokat. Döntsétek már el végre, hogy mi az álláspontotok!
Én is az EU-t támogatom, nem pedig a keletet.
Az összefogás szavazók nem biztos, hogy Putyin ellenesek, a fideszesek se biztos, hogy Putyin barátok.
Olyan gyorsan és csendben megegyeztek az atomerőműről, hogy közben az embereket meg nem kérdezték akarnak-e orosz hitelt akármelyik pártra is szavaztak. Mindenki fizetni fogja, mert ingyen ebéd nincs.
A vezetőink pártállástól függetlenül megegyeznek a számukra előnyösebbel, nép meg egymásnak esik hogy te orosz barát, te meg EU talpnyaló. Végül a politikusok röhögnek rajtunk, mert amíg mi ezzel vagyunk elfoglalva ők kilopják a szemünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!