Azok milyen emberek akik Március 15. is csak a Jobbikot sarazni mentek ki?
Állítólag Hitgyülisek voltak.
Ezek a szemüveges fiatalok akik még a szemüket sem vállalták fel, nincs bennük annyi méltóság, tisztelet hogy legalább ne egy nemzeti ünnepen tegyék magukat?
Miért kell még egy Magyar nemzeti ünnepen is az antiszemitizmusról beszélni???
https://www.youtube.com/watch?v=rLDd-o5qMsQ&feature=player_e..
A jobbik és a hazaszeretet. Aha.Mert hogy több adót fizet mint pl. én vagy bárki aki anti jobbikos? Vagy több Magyar embert foglalkoztat? Vagy többet ad a szegényeknek? Vagy nemzetiszínű a pizsije? Vagy több Magyar terméket eszik mint más? Vagy eltartják a pártjukat? Nem még azt sem. Szimplán kamupárt. És egy kis szösszenet az igazi hazaszeretetről:
"Tudod a Márciusi Ifjak a Magyarokért akartak tenni, mint a Jobbik.
Ezek a suhancok tulajdonképpen most olyanok mint akkor voltak a labancok, oroszok. Csak ezeknek még egy szektájuk is van."
Azért ehhez a logikai ívhez nagyon be kell rúgni, hogy követhető legyen :D
"Nem tudom, mesélj milyenek? Mert megtette a Fidesz, az LMP és az Összefogás is megtette volna csak visszavonták mert rossz lett az idő. Mindenki sz@r? :)"
Nem mindenki. Szerintem nem volt kinn mindenki ezeken a "megemlékezéseken". Aki igen, az, fogalmazzunk úgy, ahogy te fogalmaztál, sz@r. (Én inkább a hülye szót használtam volna a magam részéről.)
Nos, ha már szóba kerültek a "kamupártok", a Fideszt miért nem sorolod ide? Jobb közbiztonság? Hol? A Rózsadombon?
Egymillió munkahely? Hol? A Szaturnuszon? És szerintem itt fejezzük is be a felsorolást... a baloldalról ne is beszéljünk. "De Magyarország jobban teljesít!"
"A Jobbik és a hazaszeretet..."
Igen. A Jobbik a magyarok érdekeit tartja szem előtt, próbálják elérni, hogy a saját országodban megkapd a téged megillető jogokat.
Valami furcsa oknál fogva újabban mocskos rasszista, nyilas, fasiszta, náci (ezen a két utolsó jelzőn mindig olyan jókat derülök:D) az a párt, aki hirdeti a nemzeti értékeket, a kultúrát, a tradíciókat, hagyományokat.
Te talán nem érzed azt, hogy szereted e földet? Ahol megszülettél?
(Ugyebár, ismered a Szózatot: "Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar...")
"Valami furcsa oknál fogva újabban mocskos rasszista, nyilas, fasiszta, náci (ezen a két utolsó jelzőn mindig olyan jókat derülök:D) az a párt, aki hirdeti a nemzeti értékeket, a kultúrát, a tradíciókat, hagyományokat. "
ebben mi a furcsa? a nacionalizmus és a szélsőjobb oldali eszmék a történelem folyamán mindig kéz a kézben jártak. ez nem furcsa, hanem hagyományos :D
13.26
meg vannak, főzik a vasárnapi ebédet. nálatok?
Aki a jobbikot sarazza, annak mindig igaza van.
Mert a jobbik nem egy párt, hanem gyűlölködő állatok gyülekezete. Semmi köze a magyarsághoz.
Aki figyel, rájön erre.
Aki a csordaszellemet követi, az meg beáll jobbikosnak.
Nem bonyolult.
Egy biztos, az európai szélsőjobboldalt és az antiszemitizmust le kéne törni már végre örökre és ebben a racionális demokraták fő szövetségese az USA, Izrael, és Magyarországon a Hit Gyülekezete!
Hajrá Együtt, hajrá Liberálisok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!