Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok milyen emberek akik...

Azok milyen emberek akik Március 15. is csak a Jobbikot sarazni mentek ki?

Figyelt kérdés

Állítólag Hitgyülisek voltak.

Ezek a szemüveges fiatalok akik még a szemüket sem vállalták fel, nincs bennük annyi méltóság, tisztelet hogy legalább ne egy nemzeti ünnepen tegyék magukat?

Miért kell még egy Magyar nemzeti ünnepen is az antiszemitizmusról beszélni???

https://www.youtube.com/watch?v=rLDd-o5qMsQ&feature=player_e..

2014. márc. 15. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:

Érdekelt, hogy az vagy e vagy sem. Az internet személytelen és nem megyek bele, mert ez egy hosszú történet de maradjunk annyiban, hogy egyszer akaratom ellenére sértettem meg egy zsidót, de megbocsájtott és azóta nagyon jóban vagyunk.

Mert egyébként fáj?

2014. márc. 16. 20:46
 62/85 anonim ***** válasza:
Jól mondod kérdező!
2014. márc. 16. 20:47
 63/85 tetro ***** válasza:
Miért érdekel, hogy zsidó-e valaki? Mit változtat ez bármin? És ha eszkimó lennék?
2014. márc. 16. 20:51
 64/85 A kérdező kommentje:

A Jobbikos is felvállalja hogy az ami, akkor te is vállald fel azt ami vagy.

Csak az rejtőzködik akinek félni valója van.

2014. márc. 16. 20:54
 65/85 tetro ***** válasza:

20.54

ugyan már. te most komolyan összemosod a származást a párt preferenciával? az hogy jobbikos vagy azt te választod, ellenben a származásoddal.

még egyszer megkérdezem, mi a jelentősége, hogy én zsidó vagyok-e?

2014. márc. 16. 21:01
 66/85 anonim ***** válasza:
Még egyszer mondom, hogy megértsd: kíváncsi voltam. Nincs hátsó szándék hiába keresed. Tőlem akkor pakisztáni is lehetsz, csak érdekel kivel beszélgetek. BAJ?
2014. márc. 16. 21:57
 67/85 tetro ***** válasza:

21.57

de értem. de miért épp erre vagy kíváncsi? mit határoz ez meg? a súlyomat nem kérdezted meg, se a koromat, de a még a nememet sem. hogy hogy épp a származásom a fontos?

2014. márc. 16. 21:59
 68/85 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem határoz meg semmit. Nyìltan Jobbik ellenes vagy ès nagyon emlèkeztetett a viselkedèsed az általad linkelt vude
2014. márc. 16. 22:25
 69/85 tetro ***** válasza:
72%

22.25

igazából nem jobbik ellenes vagyok. gyűlölöm amikor korlátolt emberek akarják a saját eszméjüket másokra erőltetni. és a kirekesztés csak is korlátolt eszme lehet. a fidesz populista retorikájától ugyanúgy hányok, mint az mszp impotenciájától. de sajnos azt gondolom, hogy a magyar társadalom borzalmas közhangulatáért jelentős mértékben a jobbik a felelős.

konkrétan több elemzést végeztem a kisebbségek média reprezentációjával kapcsolatban 2009. amikor a Jobbik 2006-ban elindította a pogromját, akkor minden nemzetközi elemzésben láthatóan drasztikusan romlott a közhangulat, a társadalom nyitottsági, a derex index, stb... persze a válság ugyanúgy szerepet játszik ebben, de a szegénység magában nem lenne indok.

2014. márc. 16. 22:31
 70/85 anonim ***** válasza:

*Bocs telórol vok. Szóval az általam linkelt videón lévő emberek viselkedésére és abból következtetek arra hogy zsidó vagy, mert ők támadjak legkeményebben a Jobbikot. Mintha az életük múlna rajta, vicc. Láthatta mindenki a videón is, hogy ki az igazi rasszista.

Ezért mertem megkérdezni, hogy az vagy-e, mert kerül fordul te is mindenhol szapulod, holott nem hiszem, hogy bármit is ártottak volna neked valaha. Vagy igen? Írd le hol és mit, megbeszéljük!

A súlyodat, keresztnevedet is írd le nyugodtan, én voltam a faragatlan, hogy nem kérdeztem meg. Bocs. :)

Én Tamás vagyok 29 éves van 2 gyermekem, boldog házasságban élek. Veled mi a helyzet?

2014. márc. 16. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!