Azok milyen emberek akik Március 15. is csak a Jobbikot sarazni mentek ki?
Állítólag Hitgyülisek voltak.
Ezek a szemüveges fiatalok akik még a szemüket sem vállalták fel, nincs bennük annyi méltóság, tisztelet hogy legalább ne egy nemzeti ünnepen tegyék magukat?
Miért kell még egy Magyar nemzeti ünnepen is az antiszemitizmusról beszélni???
https://www.youtube.com/watch?v=rLDd-o5qMsQ&feature=player_e..
"sajnos azt gondolom, hogy a magyar társadalom borzalmas közhangulatáért jelentős mértékben a jobbik a felelős. "
Nem a Jobbik, hanem az elmúlt 24 év kormányzása és a 0 pozitív eredmény a felelős.
Én is 29éves vagyok és van 5kiló pluszom. két gyerek ennyi idősen. az tiszteletre méltó. :D
Nem ártott nekem a Jobbik. Igazából nekem személy szerint a Fidesz ártott a legtöbbet. Ellenben elég sokféle barátom van. Melegek, zsidók, bevándorlók, cigányok, drogosok, egyetemisták... Különböző csoportok, akik a Jobbik támadott már. És ez nem tetszik. Meg igazából ezzel foglalkozom szegről végről. És sajnos a retorikájuk káros. Értem hogy a szavazatokért teszik, de ezt így ne... Ráadásul elég sokfelé jártam a világban. És valahogy mindig azok a legfrusztráltabb helyek, ahol csoportok szegregálnak valami miatt.
22.39
persze ez tény. de mondom, ha megnézed a társadalmi attitűdre vonatkozó felméréseket, akkor azok egyértelműen kolerálnak a szélsőjobbos retorika megjelenésével a médiumokban.
Köszönöm, igyekszem a legjobb tudásom szerint nevelni őket. :) 5kg + az semmi, rá se ránts.
Na végre megnyíltál egy kicsit és beszélsz magadról, hogy merre jártál, honnan következtetsz erre meg arra. Jobbikos vagyok, de nem habzó szájú náci ahogyan rólad sem gondolom, hogy anti magyar lennél, azért mert nem csipázod őket. Csak jó lenne, ha ez az ország végre konszenzusra jutna és nem csak a széthúzás menne. Ez azért nem jó, mert nyee, az azért nem jó, mert nyeeee. Semmire nem jut az ország így. Érted a problémámat?
Tetró te soha nem válaszolsz a kérdésre, mindig terelsz, a józan paraszti ész logikáját és az empirikus tapasztalást nem ismered, nem fogadod el. Vagyis inkább azt nem fogadod el ami a másé. Te egy olyan liberális vagy aki egy önmaga által elképzelt világban él, és ellentmondva az ideológiai beállítottságának, semmibe veszi a rajta kívül eső bárki más véleményét, tapasztalását, avagy a teljes valóságot amiben a többiek élnek.
Nem tudom a te belső világodban mi történik, de hogy csak az utolsó Jobbikos megnyilvánulásod egy méteres nettó baromság, arról úgy gondolom vitatkozni sem érdemes, egyértelmű bizonyíték hogy egyszerűen alkalmatlan vagy objektívan elemezni, vagy szándékosan hazudsz és ferdítesz minden egyes kérdésben ami a te világképednek ellent mond.
Te azt mondod a közhangulat 2006 óta a Jobbik miatt romlott.
Ez olyan mint hogy azóta szemetesek az ország utcái, amióta az utcaseprők összeszemetelik az egészet.
Szerintem meg a hozzád hasonló balliberálisok és a válság miatt romlott a közhangulat, az ország helyzete és ezekre mint reakció megjelent a Jobbik.
A Jobbik nem a semmiből jelent meg, hanem életre hívta az emberek igénye. 2010-ben 850 ezer embernek volt igénye a Jobbikra.
A te világodban ők a 8 általánossal rendelkező, kopasz, részeg nácik.
Az én világomban nekik elegük lett abból hogy a dolgozó magyar manapság egy adórabszolga gyarmaton kénytelen élni, ahol még nesze sánta itt egy púp is alapon, a kisebbségek is sanyargatják az életét.
Vagyis nálad a rasszista, antiszemita, náci, alsó osztálybeli bűnbak keresők.
De tudod, ők legalább felvállalják magukat, ők nem rejtegetik származásukat, véleményüket.
Ők a te világodban is felvállalják magukat.
Viszont te\ti sem a ti világotokban, sem a "mi" világunkban nem vállaljátok fel magatokat.
22.49
értem persze. és ez általános probléma. ezt nem Jobbik kezdte. hiszen amikor a fidesz négy évig mindenre nemmel szavazott, az már valami nagyon csúnya dolgot mondott el az országról. de a Jobbik ezt a frusztráltságot lovagolta meg, és szerintem ez rombol. egy magyar gárdaszerű militáns csoport életre hívás pl elmondhatatlanul káros a szegregáció szempontjából. ezért gondolom, hogy a Jobbik igazából csak árkokat ásott valódi megoldás helyett. persze most váltani próbáltak image szempontból, de nem tudom ez mennyire valódi. mondjuk azt sem, hogy a szélsőséges arc mennyire az...
amúgy Európában sok felé, Ázsiában több helyen, nagyon kicsit Afrikában és jó sokat Dél-Amerikában. az utóbbi talán a legfurcsább élmény. a legtöbb helyen magyar szemmel nagyon nagy szegénység, és még sincs folyamatos gyűlölködés és mindent átható frusztráció.
"Te azt mondod a közhangulat 2006 óta a Jobbik miatt romlott.
Ez olyan mint hogy azóta szemetesek az ország utcái, amióta az utcaseprők összeszemetelik az egészet."
Nem én nem ezt mondom, de lusta vagyok elmagyarázni neked. Olvasd el újra ha van kedved, hátha megérted, egyébként meg képzelj bele amit akarsz...
00.39
szia, te melyik pártot támogatod? :)
Szia:D
Én az NSDAP-t am a legjobbat:D
Nyerjen a Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!