Van itt olyan, aki még nem szereti a Jobbikot? Szerinte jó dolog, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a mentelmi jogot, és hogy a politikusoknak dupla büntetési tételt tervez kiszabdni?
29: Nem hibáztatla téged, hogy nem sikerült a kérdést megértened még mindig -a te általad említett "tényekkel" szemben az igazi tény az, hogy a sors van, akit alacsony értelemmel sújtott.
Próbáltál gúnyolódni a kérdésemen, és hogy azon, miért nem arra válaszoltak az eddigi hozzászólók -csak sajnos nem sikerült. Ugyanis ha megfigyeled, nem ér véget az első mondatnál, bármennyire is szeretnéd; tovább is van. Most, ennek fényében talán egy kis fényt gyújtottam benned, és ezzel felvértezve, neki is rugazkodhatsz a második résznek az elolvasásához.
De igen, én vagyok a "kis taknyos kölyök", aki még egy kérdést sem bír felfogni. De azért köszi, hogy "lealacsonyodtál" ;).
-"A Magyar Őstörténeti Intézetet. A finnugor származáselmélet ma már ezer sebből vérzik. Egyesek szerint kizárólag
csak nyelvi és nem rokoni alapon tartható fenn, mások szerint még azon sem. Minden nemzet számára fontos kötelesség
a „honnan jöttünk?” kérdésére megnyugtató választ adni, de legalább azt keresni. Mivel az MTA nem tudott méltó,
hiteles keretet biztosítani erre, a leendő Jobbik-kormány a valós őstörténetünk megismerésére, az erre irányuló kutatások
támogatására és eredményeinek ismertetésére létrehozza a Magyar Őstörténeti Intézetet. Kiemelten támogatjuk hazánk
hagyományőrző rendezvényeit, közülük is kiemelten a legnagyobbat, a Kurultájt."
Őszintén szólva nem tudom, ezen mi nevetséges van, hiszen a finnugor elmélet már elavult, ezt régen nyomták az emberek fejébe, de úgy látszik, koránt sincs így, mint ahogy akarták.
-Amit a nőkről mondtál: [link] 38. oldal lap alján kezdődik egy szürke doboz, abban benne van az, amiről te csak valakinek a véleményében olvastál. Ezt elolvasva rájöhetsz, hogy miért nincs "ellentmondás".
Nem akartam tippeket adni a baloldalnak de már vártam hogy mikor jut valamelyiknek eszébe ez a diktatúrás dolog.
Ha nem lesz mentelmi jog, azzal lehet jót is tenni meg vissza élni is.
Jót tenni úgy hogy bárkit el lehet számoltatni mert nem tud mi mögé bújni, rosszat úgy ha evvel vissza élnének és mindenkit lecsukatnának koholt vádakkal.
Azért félnek ennyire mert majd az összes régi politikust le lehet majd valamivel csukatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!