Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan, aki még nem...

Van itt olyan, aki még nem szereti a Jobbikot? Szerinte jó dolog, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a mentelmi jogot, és hogy a politikusoknak dupla büntetési tételt tervez kiszabdni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 14. 18:54
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

29: Nem hibáztatla téged, hogy nem sikerült a kérdést megértened még mindig -a te általad említett "tényekkel" szemben az igazi tény az, hogy a sors van, akit alacsony értelemmel sújtott.

Próbáltál gúnyolódni a kérdésemen, és hogy azon, miért nem arra válaszoltak az eddigi hozzászólók -csak sajnos nem sikerült. Ugyanis ha megfigyeled, nem ér véget az első mondatnál, bármennyire is szeretnéd; tovább is van. Most, ennek fényében talán egy kis fényt gyújtottam benned, és ezzel felvértezve, neki is rugazkodhatsz a második résznek az elolvasásához.

De igen, én vagyok a "kis taknyos kölyök", aki még egy kérdést sem bír felfogni. De azért köszi, hogy "lealacsonyodtál" ;).

2014. márc. 15. 11:42
 32/40 A kérdező kommentje:

-"A Magyar Őstörténeti Intézetet. A finnugor származáselmélet ma már ezer sebből vérzik. Egyesek szerint kizárólag

csak nyelvi és nem rokoni alapon tartható fenn, mások szerint még azon sem. Minden nemzet számára fontos kötelesség

a „honnan jöttünk?” kérdésére megnyugtató választ adni, de legalább azt keresni. Mivel az MTA nem tudott méltó,

hiteles keretet biztosítani erre, a leendő Jobbik-kormány a valós őstörténetünk megismerésére, az erre irányuló kutatások

támogatására és eredményeinek ismertetésére létrehozza a Magyar Őstörténeti Intézetet. Kiemelten támogatjuk hazánk

hagyományőrző rendezvényeit, közülük is kiemelten a legnagyobbat, a Kurultájt."

Őszintén szólva nem tudom, ezen mi nevetséges van, hiszen a finnugor elmélet már elavult, ezt régen nyomták az emberek fejébe, de úgy látszik, koránt sincs így, mint ahogy akarták.

-Amit a nőkről mondtál: [link] 38. oldal lap alján kezdődik egy szürke doboz, abban benne van az, amiről te csak valakinek a véleményében olvastál. Ezt elolvasva rájöhetsz, hogy miért nincs "ellentmondás".

2014. márc. 15. 11:57
 33/40 anonim ***** válasza:
A mentelmi jog megszüntetése, és a dupla büntetés a diktatúra előszobája.
2014. márc. 15. 14:59
 34/40 anonim ***** válasza:
33-as miért is, anyád politikus?
2014. márc. 15. 21:32
 35/40 anonim ***** válasza:
Hajrá Jobbik!
2014. márc. 15. 22:47
 36/40 A kérdező kommentje:
33 te hogy találsz ki ilyen baromságokat? Ti erre gyúrtok, hogy hogyan tudtok nevetségesebbnél nevetségesebb dolgokat kitalálni, vagy nem értem.
2014. márc. 16. 12:13
 37/40 anonim ***** válasza:
A mentelmi jog éppen azt a célt szolgálja, hogy ne lehessen visszaélni a karhatalommal.
2014. márc. 16. 13:08
 38/40 A kérdező kommentje:
37: ezt mégis hogy gondolod, kifejtenéd?
2014. márc. 16. 14:32
 39/40 anonim ***** válasza:

Nem akartam tippeket adni a baloldalnak de már vártam hogy mikor jut valamelyiknek eszébe ez a diktatúrás dolog.

Ha nem lesz mentelmi jog, azzal lehet jót is tenni meg vissza élni is.

Jót tenni úgy hogy bárkit el lehet számoltatni mert nem tud mi mögé bújni, rosszat úgy ha evvel vissza élnének és mindenkit lecsukatnának koholt vádakkal.

Azért félnek ennyire mert majd az összes régi politikust le lehet majd valamivel csukatni.

2014. márc. 16. 15:01
 40/40 Ana válasza:
Érdekelne,hogy aki nem szereti a jobbikot, miért is van így? Biztos vagyok benne,hogy sem a programjukat nem ismeri, se nem volt egyetlen lakossági fórumon sem. Tudjátok érdekes, hogy a Fidesz a szocikat szidja azok meg vissza....de egyik sem szidja a Jobbikot!! Még...de gondolom majd a kampány vége felé ezt is bevetik a pártok, ami gusztustalan. Felmutatni már nagyon nincs mit...hát szitkozódjunk...a sok majom meg követi..nácik, anticionisták...hülyeség. Fogalmuk sincs mi a Jobbik. Miért is?? Mert csak hőbörögnek. Mentelmi jog? Az él vele leginkább akinek félni valója van, és szerintem soknak van az elmúlt 24 év tekintetében. Én ahogy név éve is maradok a választottamnál! Győzzön a Jobbik!!
2014. márc. 17. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!