Van itt olyan, aki még nem szereti a Jobbikot? Szerinte jó dolog, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a mentelmi jogot, és hogy a politikusoknak dupla büntetési tételt tervez kiszabdni?
"Utálom a cigányokat de Orbánra szavazok.
de szeretném ha a jobbik lenne a 2. legnagyobb párt.
A jobbik még nem tudná elvezetni az országot emellet nagyon jól tudja mi fáj az embereknek.
kell még 15 év tapasztalat a jobbiknak."
LOL ! :D
De most komolyan kész tényeket mondjál légy szíves hogy mit szeretsz Viktorban, és miért csak a 2. legyen a Jobbik?
Kell 15 év a Jobbiknak? Na ez még nagyobb LOL. Rendszerváltás után 8 évvel Viktornak még a tojáshéj rajta volt a fenekén, megválasztották. Életébe nem dolgozott még, csak politikus volt.
Miért pont 15 év? Mit tud adni 15 év ami eddig nem volt elég? 15 év fidesz uralom múlva országunk nem lesz, hejj de optimista vagy te.
Akár hogy is nézzük a magyar politikai egy dedós szintjén mozog, semmiről nem szól az egész csak hogy hogyan lopják szét az országot, hogy raboljanak, és hogy ezt hogy lehetne a legjobban eladni a népnek. Olyan mintha a politikusok cukros bácsik, a nép meg kisgyerekek lennének.
Aki egy kicsit odafigyel átlátja az egészet mert annyi bakit csinálnak a megtévesztők, annyira tesznek a hitelességre hogy a vak is látja mire megy ki minden.
Legalább is látná ha akarná, de az átlag magyar is olyan naiv és hülye hogy az már sokszor fájdalmas a külső szemlélőnek.
Külföldön már rég az összes a börtönbe lenne, itt meg szavazunk rajunk, tiszta röhej ez az ország. Ilyen balkán#2 hamarosan.
Aranyapám itt 15 év múlva csak romok és a két kisebbség lesz, mert addigra a magyarok vagy kihaltak, vagy elmentek külföldre. Személy szerint én azért optimistább és kitartóbb vagyok, ha 2018ban nem a Jobbik lesz a kormányzó többség, na én akkor fogom elhagyni a süllyedő hajót, gondolván én nem fogok itt megfulladni a többi agyhalottal.
18: Pedig az utolsó mondatod előtt még egy kicsit intelligensnek is gondoltam a válaszodat, de aztán rámutattál, hogy olyan szinten vagy, mint a legutóbb válaszolók egy része.
Nem lenne egyedüli eset ez a megkülönböztetés a BTK-ba, hiszen ha valaki kultúrális, kegyeleti tárgy ellen követ el bűncselekményt, akkor az is magasabb büntetésre számíthat.
És a politikusoknak inkább példát kéne mutatniuk, ha azt látják, hogy pk lopnak, akkor sokan azt hiszik, hogy nekik is szabad. Úgy vélem a társadalom elsöprő része támogatná ezt.
De megjegyzem, még mindeig nem kaptam a kérdésre igazán választ.
"kegyeleti tárgy
ellen követ el bűncselekményt, akkor
az is magasabb büntetésre számíthat"
itt a cselekményt különbözteti meg! Ha magyar ha feka ugyanaz a büntetés!
Én nem szeretem. A politika nem szeretet kérdése. Ha valaki szeretetből szavaz, az olyan lesz, mint azok a fanatikusok, akiket elrettentésként linkelnek, akik már prófétaként tekintenek a párt vezetőjére.
Ami a mentelmi jogot illeti, arra szükség van, de elfogadhatatlan az a szabadság, amit most biztosít a védelme alá tartozóknak. A büntetéssel kapcsolatban meg annak is örülnék, ha egyáltalán kiszabnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!