Ha jobbik hatalomra kerül 2/3-dal, akkor bevezeti az egypártrendszert?
Ha már 2/3-dal hatalomra kerülnek, akkor tök felesleges.
Mellesleg világszintű botrány lenne belőle és nem engedné az EU sem.
Szerintem úgy kormányoznának, mint a Fidesz az utóbbi 4 évben, azt nem mernék átlépni. Nem is lehetne.
"De ha nem hisz a demokráciában, akkor diktatúrát vezet be."
Én sokkal inkább a rengeteg baromság miatt aggódnék, amit az ő diktatúrájuk jelentene.
Még a csatornákból is a nemzeti-táltos-őssumér-keresztény-szittya-csendőr-Horthy-ujgur-Trianon-turul giccs folyna, pedig már a Fidesz is a határokat feszegeti.
Nyugi, nem hogy kétharmaddal, amúgy sem kerülnek hatalom közelbe.
Emiatt aludj nyugodtan.
"Így van. Nem kell nekünk a Jobbik! El vegetálunk mi kenyéren és vízen a mi kis Viktatúkánkban nem igaz elvtársak? :D"
Ha elcseszettnek érzed az Orbán-rezsimet, akkor a Jobbik alatt szenvednél.
"Ha elcseszettnek érzed az Orbán-rezsimet, akkor a Jobbik alatt szenvednél."
Biztos, hogy nem jobbak, mint az SZDSZ alatt.
"Ha elcseszettnek érzed az Orbán-rezsimet, akkor a Jobbik alatt szenvednél."
Ezt kifejtenéd nekem? Még nem volt lehetősége a Jobbiknak kormányzásra. Mire alapozod hogy ők is folytatnák az MSZP/Fidesz hazaárulást?
Persze jobb biztosra menni, és inkább maradni a megszokott patkányoknál, ahelyett hogy megpróbálnánk valami újat is.
Amúgy te nem érzed elcseszettnek az Orbán-rezsimet? Csak én nem kaptam dohányboltot innen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!