Gyurcsány ha hatalomra jutna, a szavazójog mellett az állampolgárságot is megvonná a külhoniaktól?
Arról még nem hallottam, hogy az állampolgárságot is elvenné, pedig voltam már nagygyűlésen. A szavazati jog elvételét viszont teljesen támogatom. Ettől még nem utálom a külhoni magyarokat, hiszen több rokonom is az. De még bennük is van annyi jó érzés, hogy nem avatkoznak bele olyan dolgokba, amik nem rájuk tartoznak.
A rovásírásos táblára sincs semmi szükség. Nem attól leszek magyar, hogy ilyeneket nézegetek. Kopott, régi tákolmány, amire még az ott lakóknak sincs szüksége. Ráadásul elolvasni sem sokan tudják.
Wass Albert művek elvételéről sem tudok. Azt viszont igen, hogy a Fidesz kivette Radnótit és betett valami fasisztát. Gyönyörű, mondhatom.
Az, hogy Szlovákia visszavette a szlovák állampolgárságot, szintén jogos volt. Én is elvettem volna. Nehogy már mindkét helyről kapja a juttatásokat. Döntse el, hogy szlovák vagy magyar. Ha magyar, akkor jöjjön haza, ha pedig nem akkor maradjon kinnt szlovákként.
Lehetek hazaáruló, zsidó, akármi, akkor is ez a véleményem. Pl. tizenéves, divat Jobbikosokra pedig alapból nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!