Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány ha hatalomra jutna,...

Gyurcsány ha hatalomra jutna, a szavazójog mellett az állampolgárságot is megvonná a külhoniaktól?

Figyelt kérdés
Szerintem képes rá. Most a rovásírásos helységnévtáblák bántják a szemét, leszedetné őket. Meg Wass Albert műveit is kivenné a tantervből. Sok ilyen külhoni ellenes sőt nemzetellenes terve van. Miért gyűlöli ennyire az erdélyi és más külhoni magyarokat? Mit ártottak neki?
2014. jan. 24. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2%

Én utálom gyurcsányt meg orbánt is, mert hazaárulók, és tönkre akarják tenni a magyarok életét, viszont egy soha nem itt élő magyar ne akarja már eldönteni, hogy az itteni ember mennyi adót fizessen. Semmi köze hozzá.

Majd én is elmegyek már a német választásokra, és direkt valami hülyére szavazok, hogy a németeknek rossz legyen, csak azért mert nekem azt mondta, hogy szeret engem.

Mert kb ez a helyzet most. Aki ezt leszavazza, az egy hazaáruló kis szemét senki.

2014. jan. 24. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Tipikus olyan kérdést tettél fel, amire azt kell modnjam, ki nem sz.rja le, és a jóérzésúű magyarok többsége azt gondolom, ugyanezt mondaná.

Ez az egész külhoni magyarság szavazása egy felfújt butaság.

2014. jan. 24. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha te fanatikus hívektől tájékozódsz és nem gondolod át a válaszokat, akkor ne csodálkozz, ha tévúton jársz.

Az állampolgárság jelenlegi formája kellően abszurd ahhoz, hogy hozzá kelljen nyúlni. De ebből a megszüntetésre gondolni, nélkülözi a realitást és a hozzáértést.

A magyar tanterv szintén alapos renoválásra szorul. Hogy mást ne mondjak, túlteng benne a szirupos mázas lényegtelenség, és ezért sok fontos, sőt alapvető dolog kimaradt. Ráadásul gyerekeket német típusú katonai fegyelemmel nem nevelni, hanem tönkretenni lehet.

A helységnévtáblákról annyit: ez Magyarország és van szép nyelve. Amelyet latin betűkkel ír. Volt másik írása is, amely a történelmének részét képezi. De ma nem használatos. Hobbiból bárki megtanulhatja, de hobbikat nem szokás közterületen használni. Kissé nevetséges.

Amit te gyűlöletnek vélsz, az a te gyűlöleted, és ócska kufárok eladták neked, hogy más is gyűlölködik. Hát nem. Nem szeretném Gyurcsányt a miniszterelnöki székben látni, mert szerintem szakmailag alkalmatlan rá. A céljait nem kritizálnám, mert annyira nem ismerem a részleteket, hogy vegyem rá magamnak a bátorságot. És még elmondanám, hogy Orbánt sem gyűlölöm, pedig az ország alapvető megrontójának tartom. Most nem fejteném ki, miért (nem az a tárgy).

2014. jan. 24. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Inkább az ilyen értelmi képességűektől kellene megvonni a szavazati jogot, mint a kérdező és társai!
2014. jan. 24. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudná megvonni, de az biztos, hogy szeretné. Azt hallottam, hogy az egyszerűsített honosítást akarja eltörölni, és a szavazati jogot.

Egyébként, Szerbiában élek, és itt is szavazhatnak a kettős állampolgársággal rendelkező szerbek, akik nem az országban élnek, még sem szidom őket, vagy vonom kétségbe, hogy jogos-e, holott nem egy nemzethez tartozom velük, és ők sem itt adóznak!

2014. jan. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!