Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai és Gyurcsány megmondták...

Bajnai és Gyurcsány megmondták, hogy komoly megszorítások lesznek, ha hatalomra kerülnek. Ezek után miért szavaznak rájuk az emberek mégis?

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem szavaz rájuk senki!
2014. febr. 4. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Mikor mondták ??? Én eddig csak FIDESZEs szónokoktól hallottam ilyeneket, hogy ők meg ezt honnan tudják a Gyurcsányékról, azt nem értem. Biztos amúgy privátim összejárnak bulizni....
2014. febr. 4. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem kell ezekkel foglalkozni, azok akik ezekre szavaznak gondolhajuk milyenek lehetnek, hát nem éppen IQ zsenik, fõleg Gyurcsánynál érvényesül ez
2014. febr. 4. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
9%

Orbán Viktor nem mondott ilyet!!!

Szavazatok Orbán Viktorra én szeretem őt és akarom hogy nyerjen!!!

2014. febr. 4. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Senki nem fog rájuk szavazni.
2014. febr. 4. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Először kezdjék el magukon a spórolást, párttól függetlenül!
2014. febr. 4. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

2-es

""Mikor mondták ???""

Már lassan egy hónapja ha nem több, hogy Gyucsánytól mást sem lehet hallani mint, hogy megszorítás kell. Bajnai pedig azt nyilatkozta, hogy ha hatalomra kerülnek az minden Magyar családnak FÁJNI fog.

2014. febr. 4. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerinted a tranzakciós adó és társai humanitárius segítségnyújtás
2014. febr. 4. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

1: Hol mondtak ilyet? (pontosan, hivatkozást kérlek)

2: Ha (azért) lesznek megszorítások (mert szükséges az ország pénzügyeinek rendbetételére) az nekünk magyaroknak jó vagy rossz? (A kérdés költői: ugyanis az nekünk jó. Viszont sokaknak a megszorítás azt jelenti, hogy elvesznek. Ahelyett, hogy felvennének egy jó kis hitelt, és abból finanszíroznák a jólétet).

3: Gondolom azért szavaznak rájuk, mert őket látják alternatívának Orbán ámokfutása ellen.

2014. febr. 4. 23:48
 10/10 anonim válasza:
2014. febr. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!